Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul in luna femeii

Dragoste noua la orizont sau oportunitati de reusita in cariera? Afla ce surprize ti-au pregatit astrele pentru luna martie:

Capricorn

Luna martie va fi plina de evenimete pentru nativii zodiei Capricorn. Vor fi invitati sa participe la reuniuni sau la petreceri importante; ar fi bine sa profite de aceste ocazii. Se pot lega conexiuni bune, care le-ar putea fi de ajutor pe viitor. Nu-i exclus sa cunoasca anumite persoane care le vor influenta modul de gandire sau anumite decizii. Poate fi vorba de o idila noua sau de o prietenie durabila. De asemenea, nativii ar putea primi o veste buna pe care o asteptau de multa vreme. Capricornii implicati intr-o relatie ar trebui sa-si asculte mai mult intuitia si sa fie mai relaxati.

Varsator


In aceasta luna ar fi mai bine sa evitati conflictele de orice fel. Martie nu este o perioada prielnica pentru decizii sau planuri pe termen lung. Aveti grija la prieteni, s-ar putea sa acordati incredere cui nu trebuie. Canalizati-va energia catre cariera sau planul social.

In plan sentimental se anunta poate cea mai frumoasa perioada a anului. Plina de oportunitati pentru nativii singuri si extrem de pasionala pentru Varsatorii implicati intr-o relatie.


Pesti

In luna martie, planeta Marte se afla in casa carierei, sporind nativilor Pesti norocul si spiritul de competitie. Domeniul financiar este sub semn bun. Pot parea castiguri, insa miza nu-i lipsita de riscuri. Nativii vor fi nevoiti sa lupte energic pentru a-si vedea interesele realizate. Pestii au nevoie de liniste si concentrare maxima ca sa mentina situatia sub control. Dragostea si linistea interioara le-ar putea crea confortul dorit. Cu Jupiter in casa dragostei, nu vor avea motive de ingrijorare cel putin pana la sfarsitul lunii.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc