Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul in luna femeii

Dragoste noua la orizont sau oportunitati de reusita in cariera? Afla ce surprize ti-au pregatit astrele pentru luna martie:

In cuplu se anunta un mediu propice pentru discutarea unor probleme mai vechi. Este momentul sa va reevaluati relatia si interesele comune.

Fecioara


Pentru inceputul acestei lunii nativii Fecioara trebuie sa se inarmeze cu rabdare si diplomatie. Ar putea surveni neintelegeri la serviciu sau in cercul de prieteni. Mentineti-va ferm punctul de vedere si puneti-va in valoare abilitatile intelectuale.

In plan afectiv se anunta evenimente placute dar si tensiuni. Ati putea deveni prea critici cu partenerul. Incercati sa tolerati diferentele de opinie si veti observa mai clar deosebirea dintre dorinte si realitate.

Balanta

In luna martie nativii zodiei Balanta vor avea o perioada agitata. Totusi, unele nemultumiri ar putea sa-si gaseasca rezolvarea, asadar se recomanda rabdare. Nu ezita sa-ti impui punctul de vedere daca este nevoie. Dupa furtuna se intrevede si o perioada insorita. La serviciu se anunta colaborari interesante care ar putea aduce profit.

In plan sentimental Balantele sunt scutite de evenimente neplacute. Alianta dintre Pluto si Luna poate aduce cunostinte noi sau noroc in dragoste nativilor implicati deja intr-o relatie.

Scorpion

Inceputul lui martie marcheaza nehotarare si nerabdare pentru nativii Scorpion. Isi doresc sa faca o schimbare importanta in viata lor. Ar fi recomandat sa se retraga putin si sa asculte sfaturile unor persoane cu experienta. Deciziile luate in graba nu aduc nimic bun. Dupa jumatatea lunii se prevede o perioada mai buna pentru nativi.

Spre sfarsitul lui martie Scorpionii vor fi mai fericiti la capitolul dragoste. Se pot reindragosti, regasindu-si echilibrul pierdut. Pentru nativii siguri apar oportunitati favorabile.

Sagetator


Incepul lunii aduce tensiuni si certuri. Nativii Sagetator ar putea intra intr-un conflict cu o persoana apropiata, ori este vorba de o nemultumire la locul de munca. Daca vor aborda problema intr-o maniera temperata, vor avea numai de castigat. Un eveniment placut, care le va schimba starea de spirit se anunta in jurul datei de 15. Poate avea legatura cu sectorul financiar sau cu preocuparile din afara jobului.

In plan sentimental ar fi cazul sa iei masuri daca iti doresti o schimbare in bine. Infrunta-ti temerile si discuta cu partenerul tau despre nemultumirile tale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc