Astrologie: Horoscop totemic. Ce animal esti in astrologia amerindiana?

Tine cont de astrologia amerindiana si afla care animal totem te defineste in functie de data nasterii:

Tine cont de astrologia amerindiana si afla care animal totem te defineste in functie de data nasterii:

Lupul: 19 februarie-20 martie

Nativii Lup sunt persoane agile, pline de viata. Permanent in miscare, sunt in cautare de aventura si senzatii noi. Sunt asi in arta comunicarii, au o memorie foarte buna si le place sa domine. Stiu sa isi ajute prietenii la nevoie, insa reusesc la fel de bine sa-i atraga pe altii in probleme. Totusi, persoanele dominate de acest semn au de cele mai multe ori sanse de castig si depasesc tensiunile cu zambetul pe buze. Lupul este considerat cea mai curajoasa zodie a horoscopului totemic. Pune pasiune in orice face: iubeste cu patima, insa uraste la fel de intens.

Vidra: 20 Ianuarie - 18 Februrie


Nativii dominati de acest semn sunt persoane foarte atractive si seducatoare. Stiu sa isi atraga admiratori in societate intr-un mod natural, fara sa se straduiasca prea tare. Sunt prieteni devotati, capabili sa-si neglijeze propriile interese pentru bunastarea altora. Intr-o relatie au un caracter schimbator si obisnuiesc sa-si surprinda partenerul. In aparenta inocenti si fragili, partenerii Vidra sunt energici, iubesc cu pasiune si trec usor de la o stare la alta. Cand romatici, cand visatori, sunt inotodeauna cu un pas inainte.

Gasca: 22 Decembrie - 19 Ianuarie

Nativii dominati de acest semn sunt hotarati si ambitiosi. Au o personalitate puternica si cantaresc orice decizie importanta cu atentie maxima. Au idealuri inalte si lupta prin propriile forte pentru a si le indeplini. La prima vedere par distanti si rigizi, deoarece nu acorda incredere necunoscutilor. Aceeasi regula se aplica si in dragoste. Intr-o relatie niciodata nu fac primul pas si nu-si declara sentimentele pana nu sunt convinsi de loialitatea partenerului. Se tem de dezamagiri si au nevoie de timp pentru a se acomoda intr-o relatie noua.

Bufnita: 23 Noiembrie - 21 Decembrie


Nativii dominati de Bufnita sunt recunoscuti pentru entuziasmul debordant si intelepciunea de care dau dovada. Sunt extrem de creativi, le place sa comunice si sa descopere cat mai multe lucruri noi. Au nevoie de libertate si intelegere pentru a-si pune in practica ideile. Daca sunt nedreptatiti, sunt capabili sa-si dovedeasca dreptatea si prin mijloace mai putin morale. In dragoste isi doresc provocare si aventura. Nu sunt adeptii relatiilor de durata si nu suporta monotonia in cuplu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri