Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop totemic. Ce animal esti in astrologia amerindiana?

Tine cont de astrologia amerindiana si afla care animal totem te defineste in functie de data nasterii:

Nativii dominati de acest semn sunt perseverenti si isi urmaresc foarte abil interesele. De cele mai multe ori joaca rolul personajului din spatele cortinei care dirijeaza totul. Ciocanitoarea nu acorda incredere persoanelor necunoscute si este de cele mai multe ori exigenta cu persoanele din jurul ei. In dragoste se comporta la fel de prudent si nu se arunca niciodata cu capul inainte. Nu-i place sa riste, deoarece se teme de esec. Partenerul o poate cuceri prin sinceritate si devotament.

Cerbul: 21 Mai - 20 Iunie

Nativii dominati de Cerb se remarca prin spontaneitate si o comunicare excelenta cu ceilalti. Adora sa calatoreasca si sa exploreze alte culturi. Se inteleg foarte bine cu celilalti, fiind prieteni de nadejde. Cerbii atrag admiratia celor din jur gratie felului lor de a fi. Oricine isi doreste sa ii aiba in preajma deoarece inspira optimism si veselie. Asadar, in dragoste se bucura de noroc si succes. Desi se daruiesc total partenerului, Cerbii sunt firi pasionale si rareori se implica doar intr-o singura relatie.

Castorul: 20 Aprilie - 20 Mai

Nativii dominati de Castor sunt organizati si au un simt practic deosebit. Sunt traditionalisti, permanent cu picioarele pe pamant. Pretuiesc veridicitatea si persoanele care stiu sa respecte adevarul. Sunt orgoliosi; chiar daca au teluri marete, lupta sa si le indeplineasca prin propriile forte. Intr-o relatie apreciaza principiile clasice: respectul, increderea si fidelitatea. Castorii sunt familisti convinsi, de aceea isi doresc o relatie stabila si pretuiesc inainte de toate intimitatea si confortul caminului.

Uliul: 21 Martie - 19 Aprilie

Nativii dominati de Uliu sunt persoane nonconformiste si pline de viata. Sunt atrasi de tot ce e nou, iubesc riscul si succesul deopotriva. Fac fata cu brio schimbarilor neasteptate si nu suporta linistea. Uliul nu tine cont de parerea nimanui si actioneaza in general urmandu-si propriile instincte. In dragoste isi doreste mai presus de orice, libertate. Perechea sa va trebui sa ii respecte intimitatea daca isi doreste sa formeze un cuplu cu nativul Uliu. Ingradirea libertatii si gelozia excesiva l-ar determina sa paraseasca relatia cat mai repede.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc