Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop totemic. Ce animal esti in astrologia amerindiana?

Tine cont de astrologia amerindiana si afla care animal totem te defineste in functie de data nasterii:

Sarpele: 23 Octombrie - 22 Noiembrie

Nativii acestui semn sunt recunoscuti pentru onestitate si impartialitatea de care dau dovada. Sunt foarte atenti la orice detaliu si isi doresc sa afle cat mai multe lucruri. Fermi si ambitiosi, nu se descurajeaza daca intalnesc obstacole. Sunt capabili sa porneasaca de la zero si mai hotarati, convinsi de reusita. In dragoste Sarpele este considerat cea mai senzuala zodie. Poseda un sarm natural deosebit, astfel incat sexul opus nu rezista in fata farmecelor sale. Sarpele este un partener de incredere, insa usor posesiv si misterios.

Corbul: 22 Septembrie- 22 Octombrie

Nativii dominati de acest semn sunt persoane vorbarete si idealiste. Acorda o grija deosebita prietenilor si detesta singuratatea. Sunt interesati de aspectul fizic. Isi doresc sa arate mereu bine, aceasta regula fiind valabila si in cazul persoanelor care ii insotesc. Se gandesc de 10 ori inainte sa ia o decizie importanta, analizand cu atentie riscurile si beneficiile. Corbul este o persoana care adora sa fie in centrul atentiei, asadar flirteaza cu naturalete, atragandu-si foarte multi admiratori. Este foarte afectuos cu persoana iubita si sustine relatiile stabile, de durata.

Ursul: 22 August - 21 Septembrie

Nativii dominati de acest semn sunt persoane temperate si echilibrate. Sunt apreciati pentru corectitudine si caracterul modest. Nu suporta conflictele si deseori reusesc sa aplaneze situatiile tensionate. Sunt perfectionisti, foarte atenti la orice detaliu si uneori tind sa-i critice pe cei dezordonati sau neatenti. In dragoste sunt timizi si isi dezvaluie sentimentele pe parcurs. Insa, au foarte multa dragoste de daruit, oferind partenerului nu doar afectiune, ci si loialitate neconditionata.

Nisetrul: 22 Iulie - 21 August

Nativii dominati de Nisteru sunt persoane hotarate si curajoase. Au mare incredere in fortele proprii si gratie acestui atu, reusesc de cele mai multe ori in tot ceea ce-si propun. Sunt un exemplu pentru cei din jur si au o influenta pozitiva. Spontaneitatea este o alta calitate a nativului Nisetru. Acesta invata foarte repede lucruri noi, de aceea activitati din domeniile variate sunt incununate de succes. In dragoste este direct, extrem de comunicativ si isi doreste un partener la fel de sincer.

Ciocanitoarea: 21 Iunie - 21 Iulie
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc