Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul erotic pentru toate zodiile

Pasionala sau retinuta in pat? Citeste horoscopul erotic si vei afla cum iti influenteaza semnul astral comportamentul in viata sexuala:

Pasionala sau retinuta in pat? Citeste horoscopul erotic si vei afla cum iti influenteaza semnul astral comportamentul in viata sexuala:

Berbec

Nativii zodiei Berbec au un temperament erotic foarte puternic. Planeta guvernanta le sporeste vitalitatea si indrazneala, timiditatea sau inhibitiile fiind inexistente la capitolul sex. Directi si pasionali, obtin exact ceea ce vor de la partenerii lor. Seduc sexul opus cu usurinta, avand o putere de convingere aproape mistica. Berbecii sunt adeptii partidelor de dragoste agresive si patimase, insa nu agreeaza perversiunile sexuale. Nici romantismul nu le este caracteristic, in special barbatilor.

Taur

Nativii zodiei Taur sunt extrem de pasionali si poseda unul dintre cele mai puternice temperamente sexuale. Totusi, spre deosebire de alte semne, acestia pun inainte de toate fidelitatea si iubirea. Nu pot sa faca dragoste fara sa fie indragostiti de partener. Au o imaginatie debordanta, adora sa improvizeze si transforma fiecare noapte de amor intr-una speciala. Femeile Taur sunt senzuale, spontane si totodata posesive, in timp ce barbatii sunt foarte atenti la aspectul fizic. Acestia sunt atrasi de partenerele cu forme voluptoase si o gandire lipsita de inhibitii.

Gemeni

Gemenii sunt foarte vorbareti, sensibili si visatori. Sexul doar de dragul partenerului nu se incadreaza in preferintele lor, deoarece acorda o importanta deosebita acestui aspect. Fiecare partida de dragoste trebuie sa fie insotita de un preludiu afectuos si o atmosfera deosebita. Nativele Gemeni sunt foarte atente la fiecare detaliu si adora jocurile erotice care ii stimuleaza imaginatia. Barbatii Gemeni traiesc sexul la un nivel emotional mult mai intens, mai putin cerebral decat nativele. Insa au nevoie de schimbari deoarece se plictisesc repede.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt recunoscuti pentru romantismul debordant si afectiunea de care dau dovada in pat. Acestia sunt foarte tandrii cu partenerii lor si nu se dezic de la mangaieri si declaratii siropoase cand fac dragoste. Ambele sexe pun accentul pe respect si loialitate si nu pot face dragoste daca nu primesc atentia de care au nevoie. Doar o umbra de incertitudine sau o vorba spusa pe un ton nepotrivit sunt de ajuns pentru a le taia pofta de sex. Totodata, nativii Rac sunt schimbatori si capriciosi. Se lasa deseori influentati de mediul exterior; unori pot fi pasionali, de nestapanit, in timp ce alteori pot fi indiferenti si nehotarati.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc