Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul erotic pentru toate zodiile

Pasionala sau retinuta in pat? Citeste horoscopul erotic si vei afla cum iti influenteaza semnul astral comportamentul in viata sexuala:

Leu

Nativii acestei zodii au un temperament dominator in pat. Emana foarte mult entuziasm, pasiune si o dorinta molipsitoare. Leii sunt recunoscuti pentru posesivitatea de care dau dovada in asternuturi. Atrag sexul opus fara prea mare efort si adora sa fie laudati pentru prestatia lor. In mod special barbatii Leu sunt foarte mandrii si obisnuiesc sa condimenteze o partida de dragoste cu masaje erotice si afrodisiace pentru a impresiona. Nativele sunt mai sensibile, orientate mai mult spre partea afectiva. Totusi sunt la fel de active in pat si nu suporta sa fie neglijate.

Fecioara

Nativii acestei zodii sunt in general rezervati si sobrii in pat. Analizeaza prea mult detaliile si uita sa se lase purtati de val. Totusi, Fecioarele sunt dotate cu o sexualitate puternica si pot avea parte de momente incredibile. Trebuie doar sa uite de principiile prestabilite si sa dea frau liber fanteziilor. Imaginatie bogata au si nici curajul nu le paraseste atunci cand se dezlantuie. Au nevoie de un partener intelegator care sa le exprime incredere. Odata ce s-au lasat purtate de instincte, Fecioarele au tendinta sa regrete anumite fapte.

Balanta

Nativii zodiei Balanta sunt foarte pasionali in pat. Mizeaza pe jocuri de seductie bine puse la punct si improvizeaza cu naturalete miscari ademenitoare pentru partener. Traiesc fiecare clipa la intensitate maxima si adora sa-si satisfata perechea. Nu sunt adeptii aventurilor de-o noapte si isi gasesc adevarata implinire sexuala alaturi de cel pe care-l iubesc. Balantele sunt foarte sensibile si acorda atentie sporita oricarui detaliul. Pentru a se darui fara rezerve, trebuie sa stabileasca un echilibru clar intre dragoste si sex.

Scorpion

Alaturi de Leu, Scorpionul este considerat unul dintre cele mai sexuale semne ale zodiacului. Sarmant si misterios, poseda un farmec natural care il ajuta sa cucereasca rapid sexul opus. Total dezinhibat in astenuturi, nu se dezice de la fantezii sau jocuri erotice speciale. Ii place sa uimeasca si totodata sa isi satisfaca perechea. Este atent si la propria placere in timp ce urmareste abil fiecare expresie a partenerului. Atat femeile Scorpion, cat si barbatii pot fi deosebit de tandrii si romantici cu partenerii lor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc