Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul erotic pentru toate zodiile

Pasionala sau retinuta in pat? Citeste horoscopul erotic si vei afla cum iti influenteaza semnul astral comportamentul in viata sexuala:


Sagetator

Sagetatorii sunt parteneri pasionali si indrazneti, insa instabili intr-o relatie. Sunt permanent in cautare de aventura si experimente erotice inedite. Au nevoie de un partener la fel de flexibil, care sa le inteleaga conceptiile si sa le ofere libertatea pe care si-o doresc. Nativii sunt atrasi de tot ce e nou, le place sa domine in pat si vin mereu cu idei care sa condimenteze viata sexuala. Odata ce si-au intalnit sufletul pereche, Sagetatorii se vor dedica total celui pe care-l iubesc.

Capricorn


Nativii zodiei Capricorn sunt parteneri sensibili, senzuali si visatori. Desi reticenti uneori in privinta sexualitatii debordante, se pot bucura de placere atata timp cat isi ignora temerile. Chiar daca nu le place sa domine simt nevoia sa controleze cumva actiunea si nu le place sa fie luati prin surprindere. Barbatii Capricorn sunt mai dezinvolti decat nativele si se lasa purtati de insticte, traind placerea la nivel maxim.

Varsator

Nativii zodiei Varsator sunt parteneri veseli si optimisti. In general, au darul de a-i molipsi si pe ceilalti cu entuziasmul lor. De aceea sunt usor de remarcat si atrag sexul opus prin naturalete si simplitate. Se muleaza cu usurinta dupa dorintele partenerului si dau dovada de flexibilitate in pat. Orice este permis, atata timp cat ii face placere si celuilalt. Varsatorii au o imaginatie bogata si au fantezii indraznete. Daca li se ofera ocazia, nu vor ezita sa-si ideplineasca cele mai ascunse dorinte.

Pesti

Nativii zodiei Pesti sunt romantici si visatori. Trebuie sa iubeasca inainte de a face sex, aventurile de-o noapte nefiind tocmai pe placul acestora. Implinirea sexuala este strans legata de cea emotionala. Uneori daruiesc mai mult decat au primit, din dorinta de a-si vedea partenerul satisfacut. Pestii sunt foarte receptivi in pat , plastici si nu de putine ori isi uimesc perechea prin improvizatie si flexibilitate. Sunt sezuali si misteriosi, mai dezinvolti decat par la prima vedere.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc