Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul banilor pentru toate zodiile

Se prevad venituri suplimentare avantajoase ori mai ai de asteptat pentru o perioada favorabila in plan financiar? Citeste horoscopul banilor si afla ce iti rezerva astrele:

Se prevad venituri suplimentare avantajoase ori mai ai de asteptat pentru o perioada favorabila in plan financiar? Citeste horoscopul banilor si afla ce iti rezerva astrele:

Berbec


Influenta planetelor Jupiter si Pluto favorizeaza sectorul financiar in cazul nativilor Berbec. Desi inceputul anului nu s-a arata foarte promitator, situatia se imbunatateste incepand cu sfarsitul lui martie. Berbecii pot primi un supliment neasteptat destul de consistent. Totusi, inainte de a planui cum sa cheltuiasca banii, ar putea primi vizita unor apropiati care au nevoie de un imprumut. Daca vor sacrifica o parte din suma pentru binele altora, vor deveni extrem de populari si admirati. Se anunta o perioada excelenta pentru colaborari.

Taur

Esti precaut, deoarece ai invatat foarte multe din greselile anterioare si de aceasta data s-ar putea sa dai lovitura. Ambitia si dorinta de castig te motiveaza sa lucrezi foarte mult. Te asteapta o perioada promitatoare in care castigurile te vor surprinde. Planeta guvernatoare se afla in casa muncii, oferindu-ti noroc dar si o dispozitie de zile mari. Pe langa castiguri financiare, s-ar putea ivi la orizont si o noua cucerire.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni au o influenta foarte puternica asupra celor din jur si asta le poate aduce foarte multe beneficii. Sectorul financiar nu anunta modificari prea mari pana spre sfarsitul lui aprilie cand se intrevede o schimbare. Acestia pot primi un supliment la salariu sau isi pot schimba chiar locul de munca actual pentru ceva mai bun. Apar anumite posibilitati care merita toata atentia. Spre sfarsitul verii 2011, Gemenii trebuie sa acorde o importanta sporita anturajului si sa evite semnarea contractelor importante.

Rac

Nativii zodiei Rac incep noul an in forta, plini de energie. Nici nu-i de mirare, cu Mercur in Capricorn au toate sansele sa-si faca legaturi importante care le vor influenta in bine domeniul financiar. Apar la orizont sanse noi de colaborari care le-ar putea spori veniturile. Nativii incep sa fie interesati de orice investitie care le poate aduce profit. Totusi se recomanda precautie; ar putea lucra cu persoane ale caror preocupari vor inspira neincredere.

Leu


Nativii zodiei Leu vor intampina cateva dificultati financiare, in special cei care au imprumuturi mari sau datorii. Ar avea sansa sa se implice in parteneriate noi, insa momentan ar trebui sa evite compromisurile. Sfarsitul lunii le-ar putea aduce cateva oportunitati de afirmare la serviciu. Un castig mare necesita si un efort pe masura, asadar acum este momentul sa isi demonstreze abilitatile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc