Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul banilor pentru toate zodiile

Se prevad venituri suplimentare avantajoase ori mai ai de asteptat pentru o perioada favorabila in plan financiar? Citeste horoscopul banilor si afla ce iti rezerva astrele:


Fecioara


Sectorul financiar este punctul forte al nativilor Fecioara in luna martie. Marte va sustine in orice imprejurare dificila, impulsionand curajul si sansele de reusita. Totusi, chiar daca banii nu mai reprezinta momentan o problema, ar fi bine sa nu deveniti exagerat de cheltuitori. Aveti sansa sa va indepliniti niste dorinte mai vechi, poate fi vorba de o calatorie sau de renovarea locuintei.

Balanta


Nativii zodiei Balanta au parte de o activitate intensa la locul de munca in luna Martie. Responsabilitati, decizii de ultim moment si situatii tensionate ar putea sa le puna la incercare puterea de concentrare. Prezenta lui Marte in casa muncii genereaza aceasta agitatie, dar si oportunitatea de colaborari avantajoase. Chiar daca obtineti venituri suplimentare, nu este momentul sa cheltuiti in exces.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion intampina o perioada agitata la serviciu. Insa, odata cu venirea promaverii incep sa se intrezareasca oportunitati de avansare, atat la nivel profesional cat si financiar. Calatoria lui Uranus in casa banilor ar putea influenta pozitiv castigurile viitoare. Acceptati orice provocare, insa evitati schimbarile majore pana la sfarsitul lunii mai.

Sagetator

Dupa o perioada tensionata in plan financiar, Sagetatorii isi propun sa devina mai precauti si strangatori. Isi doresc sa-si cumpere o locuinta, sa calatoreasca sau pur si simplu sa-si creeze un cont personal pentru situatiile de urgenta. Configuratiile planetare le sustin rezolutiile, anticipand pentru perioada urmatoare conjuncturi favorabile si oportunitati reale de castig.

Capricorn


Nativii zodiei Capricorn au parte de reusite pe toate planurile in aceasta perioada, asadar nici banii nu fac exceptie. Succesul este amplificat si de prezenta lui Jupiter care aduce prosperitate la locul de munca si dorinta de afirmare. Asadar, sistemul financiar incepe sa dea semne considerabile de imbunatatire. Acum este momentul pentru o schimbare majora in viata Capricornilor. Investiti in lucruri durabile si nu va lasasti inselati de placerile efemere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc