Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul banilor pentru toate zodiile

Se prevad venituri suplimentare avantajoase ori mai ai de asteptat pentru o perioada favorabila in plan financiar? Citeste horoscopul banilor si afla ce iti rezerva astrele:

Varsator

Nativii zodiei Varsator pot intampina dificultati la locul de munca sau vor avea discutii aprinse pe tema banilor cu o persoana din familie. Indiferent de situatie ar trebui sa actioneze cu multa prudenta si calm. Nu traverseaza o perioada foarte buna in plan financiar si ar trebui sa evite cheltuielile inutile. Luna viitoare se anunta o perioada mai linistita din punct de vedere emotional si in plan financiar, prosperitate.

Pesti

Nativii zodiei Pesti sunt nemultumiti de veniturile actuale si isi doresc o schimbare in plan profesional. Totusi, datorita conjuncturilor planetare nefavorabile, ar fi bine sa mai asteptati inainte de a lua decizii radicale. La inceputul lui aprilie Jupiter promite un castig substantial si mai mult noroc in cariera. Participarea la intalniri, atat online cat si in comunitati va poate aduce foarte multe beneficii in viitor.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc