Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul evreiesc pentru toate zodiile

Horoscopul evreiesc se calculeaza in functie de luna in care te-ai nascut. Afla cat mai multe despre personalitatea ta, dar si detalii despre caracterul partenerului tau de viata:

Horoscopul evreiesc se calculeaza in functie de luna in care te-ai nascut. Afla cat mai multe despre personalitatea ta, dar si detalii despre caracterul partenerului tau de viata:

Ianuarie

Conform horoscopului evreiesc femeile se remarca printr-o frumusete deosebita si o personalitate dezinvolta. Sunt pline de energie, vesele si au un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Stiu sa-si ajute prietenii la nevoie, dand dovada de foarte mult calm si toleranta chiar si in momentele dificile.

Barbatii nascuti in luna ianuarie sunt amabili si energici. Stiu sa se bucure de viata si nu-si abandoneaza niciodata prietenii la greu. Se remarca printr-o inteligenta deosebita, sunt foarte comunicativi si se descurca remarcabil in timpul conflictelor.

Februarie

Femeile
nascute in luna februarie impresioneaza printr-un fizic dosebit si o gandire extrem de corecta. Indiferent de situatie prefera intotdeauna adevarul, in defavoarea ipocriziei. Sunt partenere fidele si prietene model in cercul de amici. Sunt flexibile si tolerante, avand o capacitate deosebita de a calma conflictele, datorita temperamentului pasnic.

Barbatii nascuti in luna februarie au un caracter flexibili si sunt vulnerabili in fata persoanelor cu influenta. Sunt firi idealiste, ii incanta ideea de risc, nu doar de dragul castigului ci mai mult din cauza adrenalinei. Sunt curajosi, pasionali si daca se indragostesc se daruiesc complet persoanei iubite.

Martie

Femeile sunt lidere innascute, au o putere de convingere admirabila si sunt capabile sa recurga la violenta pentru a se impune. Sunt persoane sobre, nu agreeaza glumele la adresa lor ori comentariile rautacioase care-i vizeaza familia. In relatia de cuplu sunt afectuoase si tandre, atata timp cat au un partener fidel si devotat.

Barbatii sunt independenti, nu suporta sa li se comande si se impaca cel mai bine cu functiile inalte. Le place sa fie in centrul atentiei si privesc intotdeauna partea plina a paharului, chiar si in situatiile critice.

Aprilie

Femeile nascute in luna aprilie sunt foarte greu de multumit si au mereu ceva de comentat la adresa altora. Sunt firi artistice, adora luxul si pot fi impresionate prin invitatii la receptii sau expozitii importante. Apreciaza barbatii atletici si galanti care stiu sa se comporta in societate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc