Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul evreiesc pentru toate zodiile

Horoscopul evreiesc se calculeaza in functie de luna in care te-ai nascut. Afla cat mai multe despre personalitatea ta, dar si detalii despre caracterul partenerului tau de viata:

Barbatii au fost inzestrati cu un temperament irascibil; se supara foarte usor, insa stiu sa faca haz de propriile probleme. Isi doresc foarte mult sa fie in centrul atentiei si adera la pozitia de lider. Sunt asi in arta comunicarii, promit foarte multe, dar de cele mai multe ori uita de angajamente. Iubesc cu pasiune dar au nevoie de libertate intr-o relatie.

Mai

Conform horoscopului evreiesc, femeile nascute in luna mai sunt sensibile, intelepte si foarte bine organizate. Dezaproba conflicte si dezordinea, fiind adeptele unui trai linistit si lipsit de primejdii. Sunt delicate si gratioase, insa rezista cu greu situatiilor stresante.

Barbatii nascuti in luna mai sunt foarte politicosi, generosi cu prietenii, in special cu persoanele de sex opus. Le place sa cucereasca si sa faca foarte multe complimente. intr-o colectivitate sunt recunoscuti pentru spiritul comunicativ si inteligenta de care dau dovada. Stiu sa se faca placuti, de aceea au foarte multi prieteni.

Iunie

Femeile nascute in aceasta luna sunt cochete, mereu in pas cu moda si atente la detalii. Pot deveni critice cu cei din jur, fiind foarte greu de multumit. Sunt gratioase si tandre, insa exigente cu partenerul de viata. Nu se lasa cucerite doar cu vorbe dulci si promisiuni.

Barbatii nascuti in luna iunie au o imaginatie bogata si sunt foarte sensibili la lucrurile frumoase. Sunt visatori, idealisti, fiind permanent in cautarea unui trai mai bun. Se plictisesc repede si le-ar placea sa traiasca doar dupa propriile reguli.

Iulie


Femeile nascute in luna iulie sunt sensibile si intelegatoare. Au un temperament cald si se supara foarte greu, comportamentul acestora fiind un exemplu pentru cei din jur. Le place sa-i ajute pe altii si in spatele figurii blande ascund o personalitate puternica si indrazeata.

Barbatii lunii iulie sunt foarte mandrii si ambitiosi. Au mare incredere in fortele proprii si reusesc de cele mai multe ori sa isi indeplineasca ce-si doresc. In dragoste sunt generosi, tandri, fiind niste familisti convinsi.

August


Femeile nascute in luna august se remmarca printr-un temperament foarte afectuos si sensibil. Nu sunt foarte indraznete si nu le place sa fie in centrul atentiei. Se indragostesc foarte usor, atragand sexul opus prin blandete si inocenta. Idealul lor? Un trai linistit alaturi de sotul ideal si de copii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc