Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul evreiesc pentru toate zodiile

Horoscopul evreiesc se calculeaza in functie de luna in care te-ai nascut. Afla cat mai multe despre personalitatea ta, dar si detalii despre caracterul partenerului tau de viata:

Barbatii nascuti in luna august sunt manierati si sensibili, poate putini prea sceptici cu cei din jur. Au o conformatie placuta, atragandu-si admiratoarele prin firea visatoare si romantica. Le place viata de familie. Sunt gospodari, au un simt practic deosebit si sunt inclinati catre stabilitate. Sufera foarte mult daca sunt dezamagiti.

Septembrie

Femeile nascute in luna septembrie sunt foarte amabile cu cei din jur, vesele si vorbarete. Chiar daca sunt putin timide, au multi prieteni si isi ofera neconditionat ajutorul la nevoie. Sarmul natural le propulseaza fara prea mult efort in centrul atentiei, asadar nu vor duce lipsa de admiratori. Chiar daca se supara usor, nu sunt persoane razbunatoare.

Barbatii nascuti in septembrie sunt precauti, foarte nehotarati cand trebuie sa ia decizii importante. Atrag sexul opus gratie unui temperament echilibrat. Sunt cuceritori, le place sa fie laudati, dar la randul lor, primesc incantati complimente din partea femeilor.

Octombrie


Femeile nascute in luna octombrie sunt atragatoare, foarte vorbarete si curajoase. Sunt rezistente la efort, fiind ambitioase si muncitoare. Lupta cu orice pret pentru a-si indeplini visele. Cand intampina greutatati pot deveni melancolice, in special cand au de a face cu dezamagiri in dragoste.

Barbatii sunt inteligenti si indrazneti, de multe ori chiar mai iscusiti decat par. Au o energie debordanta, sunt independenti si nu suporta sa li se impuna nimic. Sunt nehotarati in dragoste si pretentiosi.

Noiembrie

Femeile nascute in luna noiembrie au un temperament dificil, fiind greu de citit pentru cei din jur. Sunt independente, se hotarasc greu cand trebuie sa ia decizii importante, fiind foarte atente la consecintele din viitor. Iubesc cu pasiune, dar sunt sceptice la inceputul relatiei si nu-si dezvaluie usor sentimentele.

Barbatii sunt vorbareti si plini de energie. Au un temperament dinamic, fiind oricand pregatiti sa intervina in caz de revolta. Sunt muncitori, atenti si lupta cu inversunare pentru a-si atinge scopul. In dragoste, in relatiile incipiente sunt orgoliosi si exigenti cu partenera de viata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc