Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce simbol te caracterizeaza in horoscopul japonez?

Spre deosebire de cel european, horoscopul japonez este format din 11 zodii, care fac referire la simbolurile si cultura japoneza, creand astfel o uniune stransa intre natura si om.

In dragoste au nevoie de parteneri stabili, loiali si pasionali, alaturi de care sa nu se plictiseasca. Uneori aleg relatii dificile, iar daca sunt inselati devin foarte razbunatoare si agresive.

Floarea de lotus: 7 iulie – 1 august

Floarea de lotus semnifica eleganta, sensibilitate, romantism, duiosie. Persoanele care apartin acestei zodii sunt firi calme, intelegatoare, visatoare si sentimentale. Dau dovada de optimism, sinceritate si intelegere. Pentru ele conteaza foarte mult onoarea si modul in care sunt percepute in societate.

In dragoste, lupta neincetat pentru partenerul sau, il surprind placut de fiecare data,dau dovada de intelegere si iubire. Uneori se lasa purtate de val si se daruiesc trup si suflet persoanei iubite.

Podul japonez: 2 august – 27 august

Podul reprezinta un simbol al incercarilor peste care trebuie sa treaca fiecare om pentru a depasi situatiile de criza si problemele vietii. Persoanele nascute in aceasta perioada dau dovada de maturitate, curaj si rabdare. Comunicative si cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat, au numeroase cunostinte si multi prieteni apropiati.

Pe plan sentimental sunt firi calme si romantice. Cauta un partener care sa le ofere stabilitate, atentie si sprijin. Se indragostesc foarte repede, lasandu-se prada sentimentelor si ajung sa se dedicein totalitate unei relatii.

Piatra de gradina: 28 august – 10 octombrie

Piatra este un element nelipsit din gradinile japoneze. Aceasta semnifica stabilitate, forta interioara si armonie. Persoanele nascute sub acest semn sunt foarte curioase, prietenoase, sensibile si cu un simt al imaginatiei foarte bine dezvoltat. Le place sa fie in centrul atentiei si urasc singuratatea.

Sensibile si romantice, au nevoie permanenta de afectiune, atentie si tandrete de la un partener. Cand se indragostesc si simt ca si-au gasit sufletul pereche, devenind atasate si dependente de persoana iubita.

Imparatul: 11 octombrie – 18 noiembrie

Imparatul este un simbol al puterii, impunerii si dominarii. Persoanele nascute in aceasta perioada sunt firi foarte mandre si energice. Au ca trasaturi definitorii dorinta de a conduce si de a se afirma pe plan profesional. Le place sa se simta superioare fata de cei din jurul lor, insa sunt foarte sincere, prietenoase si generoase.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc