Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce simbol te caracterizeaza in horoscopul japonez?

Spre deosebire de cel european, horoscopul japonez este format din 11 zodii, care fac referire la simbolurile si cultura japoneza, creand astfel o uniune stransa intre natura si om.

In relatii le place sa domine si sa conduca. Au nevoie de un partener caruia sa ii ofere afectivitate si iubire, sa il indrume in viata si, in acelasi timp, vor sa primeasca si ele atentia si respectul cuvenit din partea persoanei iubite.

Imparateasa: 19 noiembrie – 26 decembrie

Imparateasa semnifica eleganta, feminitate, inteligenta, superioritate. Persoanele nascute sub semnul acestei zodii sunt firi puternice, increzatoare, cu aspect placut, care lupta pentru idealurile lor. Le place sa se bucure de viata, sa fie alaturi de prieteni, sa converseze si sa se distreze. Urasc singuratatea si linistea.

In dragoste au nevoie de un partener linistit, pasional si fidel, care sa le respecte si sa le fie alaturi tot timpul. Pentru ele intelegerea, respectul reciproc si fidelitatea reprezinta cheia pentru o relatie perfecta si de durata.

Luna: 27 decembrie – 18 ianuarie

In cultura japoneza luna semnifica mister, interes, liniste si intuitie. Ceea ce defineste cel mai bine persoanele nascute in aceasta perioada este calmul cu care isi urmaresc scopurile. Firi receptive si inteligente, se concentreaza foarte mult in ceea ce fac si, de cele mai multe ori, reusesc sa surprinda prin idei inedite si abordari originale.

Au nevoie sa primeasca dragoste si atentie, insa de cele mai multe ori sunt nesigure in relatie. Cauta un partener care sa le suporte schimbarile bruste de comportament, crizele si starile de isterie. Sunt constiente de frumusetea lor, le place flirtul si adora relatiile pasionale.

Testoasa sacra: 19 ianuarie – 14 februarie

Testoasa este un simbol al linistii, intelepciunii, pasiunii si calmului. Persoanele nascute in aceasta perioada sunt firi prudente, blande, foarte sincere si prietenoase. Le place sa converseze, sa fie ascultate, sa ajute si sa ofere sfaturi. In situatiile de criza, au nevoie de cineva care sa le sustina si sa le indrume deoarece isi pierd cumpatul, iau decizii gresite si se inchid in sinea lor.

In ceea ce priveste viata sentimentala, le place sa se bucure de atentie, dragoste si intelegere din partea partenerului. Desi nu sunt foarte romantice, uneori isi exteriorizeaza sentimentele si isi surprind persoana iubita prin gesturi impresionante.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc