Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile din cultura vedica

Zodiacul culturii vedice este asemanator cu cel european. Acest horoscop este impartit in 12 zodii si se concentreaza asupra legaturii dintre om si Cosmos, a personalitatii fiecarei zodii si a starilor sufletesti din cadrul unei comunitati.

Kanya (23 august – 21 septembrie)

Nativii Kania sunt oameni foarte amabili, sinceri si prietenosi, cu un caracter profund moral. Sunt perfectionisti si pesimisti, incercand de fiecare data sa se autodepaseasca intelectual. Tot timpul fac reprosuri si sunt nemultumiti de cei din jur. In relatii sunt conservatori si reci, lipsiti de romantism si pasiune. Le plac relatiile lungi si cauta stabilitate deoarece se ataseaza foarte repede de partener, dedicandu-se trup si suflet acestuia.

Tula (22 septembrie – 22 octombrie)

Simbolurile care caracterizeaza aceasta zodie sunt amabilitatea, sensibilitatea si sinceritatea. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt firi foarte emotionale si linistite. Urasc situatiile conflictuale, certurile si tensiunea psihica. Pe plan profesional reusesc sa uimeasca prin abilitatile practice de care dau dovada si dorinta de autodepasire. Desi au relatii de scurta durata si flirteaza aproape cu oricine, se dedica trup si suflet partenerului.

Vrscika (23 octombrie – 21 noiembrie)

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt firi emotionale, posesive si destul de viclene. Nu au foarte multi prieteni, insa acest lucru nu le deranjeaza deloc deoarece le place singuratatea si linistea. Desi sunt curioase si suspicioase, in momentul in care le castigi increderea devin deschise si foarte prietenoase. Partenerul ideal pentru ele trebuie sa fie independent, pasional si fidel. In momentul in care sunt inselate ajung sa fie razbunatoare, agresive si posesive.


Dhanus (22 noiembrie – 20 decembrie)

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt firi prietenoase, vesele, pline de viata si deschise. Se simt atrase de aventura si fac tot posibilul sa fie cat mai aproape de natura. Au un temperament destul de puternic si uneori ajung sa manipuleze persoanele din jurul lor doar pentru a obtine ceea ce isi doresc. In relatii sunt destul de energice si pasionale, cautand atentie, dragoste si stabilitate.

Makara (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii Makara sunt firi rezervate, retrase si inchise in sine. Au aspiratii inalte in ceea ce priveste viata profesionala si sentimentala, dorindu-si sa isi atinga scopurile si telurile propuse cu orice pret. Indiferent de sfera de activitate, vor sa se afirme si sa se afle la conducere. In ceea ce priveste viata sentimentala le place sa primeasca atentie de la partener, sa se simta iubiti si apreciati. Chiar daca nu sunt firi pasionale, uneori impresioneaza prin gesturi frumoase si romantice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc