Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile din cultura vedica

Zodiacul culturii vedice este asemanator cu cel european. Acest horoscop este impartit in 12 zodii si se concentreaza asupra legaturii dintre om si Cosmos, a personalitatii fiecarei zodii si a starilor sufletesti din cadrul unei comunitati.

Kumbha (20 ianuarie – 18 februarie)

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt firi idealiste, sensibile si prietenoase. Urasc singuratatea si vor sa fie inconjurate tot timpul de familie si prieteni. Chiar daca par puternice, in realitate sunt foarte emotive si afective. Au un spirit al imaginatiei foarte bine dezvoltat si reusesc sa uimeasca prin lupta interioara pe care o duc pentru autodepasire. In iubire sunt foarte devotate si pasionale si isi doresc o relatie bazata pe respect, incredere si devotament.

Mina (19 februarie – 20 martie)

Nativii din Meena sunt firi inteligente, orgolioase, prietenoase si emotive. Au mare nevoie de dragoste si afectiune din partea apropiatilor si cauta de fiecare data sa fie in centrul atentiei. Uneori ajung sa isi raneasca prietenii din cauza sinceritatii lor exagerate. Chiar daca nu sunt foarte comunicative, reusesc de fiecare data sa intretina o conversatie prin stilul lor natural si dinamic. In dragoste vor doar atentie, respect si loialitate.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc