Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile si talentele lor ascunse

Astrele au inzestrat fiecare zodie cu talente speciale, cat mai deosebite. Afla acum ce aptitudini ai dobandit in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut:

Astrele au inzestrat fiecare zodie cu talente speciale, cat mai deosebite. Afla acum ce aptitudini ai dobandit in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut:

Berbec

Berbecul este o persoana dinamica si curajoasa. Adora provocarile si este intotdeauna pregatit de actiune. Nativul are initiativa si manevreaza perfect talentul oratoriei. Astfel, reuseste cu usurinta sa-i convinga pe cei din jur ca ideile sale merita toata atentia. De asemenea, Berbecul are simtul intuitiei foarte ascutit, de aceea cu greu poate fi indus in eroare. Rolul de lider i se potriveste foarte bine; cel mai mult ii place sa comande.

Taur

Nativul zodiei Taur este adeptul stabilitatii. Se gandeste intotdeauna de doua ori inainte sa actioneze, doearece are nevoie de siguranta si precizie. Nu suporta incertitudinile. Venus, planeta guvernatoare ii starneste interesul catre arta si frumos. Asadar, nativul poate avea multiple talente in acest domeniu. Creativitatea este punctul sau forte care-l recomanda pentru meserii cu valente artistice si practice.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt pesoane agile, cu o capacitate deosebita de comunicare. Stapanesc foarte bine talentul de a negocia, fiind perseverenti si buni ascultatori. Gemenii au o memorie excelenta si sunt dornici de cunoastere. Talentul orator si capacitatea de a invata rapid lucruri noi ii recomanda pentru meserii din domenii cat mai variate. Sunt in continua miscare, spontani si inventivi, avand o rezistenta fizica de invidiat.

Rac

Racul este sensibil, plin de fantezie si totodata, dornic de liniste. Are o fire pasnica si nu suporta competitiile, siguranta fiind extrem de importanta pentru el. Printre talentele sale se numara diplomatia, tenacitatea si ambitia. Timid la prima vedere, nativul stie foarte bine sa-si stabileasca prioritatile in viata. Imaginatia fara limite il recomanda pentru orice meserie din domeniul artei. Insa, acesta poate face cariera si in domeniul educatiei, al istoriei ori in relatii cu publicul.

Leu


Leul este o persoana ambitioasa si mandra, deosebit de increzatoare in propriile forte. Ii place sa iasa in evidenta si nu pierde nicio ocazie pentru a-si etala abilitatile. Poate fi actor, cantaret sau comediant; orice meserie care-l propulseaza in lumina reflectoarelor este potrivita pentru mandrul Leu. Acesta va fi de asemenea incantat sa ajunga la comanda. Leul stapaneste perfect si arta disimularii, care deseori il salveaza din situatii delicate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc