Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile si talentele lor ascunse

Astrele au inzestrat fiecare zodie cu talente speciale, cat mai deosebite. Afla acum ce aptitudini ai dobandit in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut:

Varsator

Nativul zodiei Varsator este o persoana imprezvizibila cu o imaginatie bogata. Adora aventurile si experientele care-i permit sa dobandeasca tot mai multe cunostinte. Originalitatea, unul dintre principalele talente ale nativului ii confera acestuia distinctie si carisma. Il atrag profesiile care implica cercetare, creativitate si perfectionare.

Pesti

Nativii zodiei Pesti sunt persoane visatoare si melancolice. Au un talent oratoric deosebit, de aceea sunt deosebit de apreciati in societate. Pe plan profesional exceleaza, fiind pasionati si dedicati carierei. Un mediu colectiv placut conteaza foarte mult pentru Pesti, deoarece au nevoie de sprijin si intelegere. Rabdarea si devotamentul sunt principalele talente ale nativilor. Ar putea fi buni psihologi, fotografi talentati, curatori de expozitii sau artisti consacrati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc