Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile si talentele lor ascunse

Astrele au inzestrat fiecare zodie cu talente speciale, cat mai deosebite. Afla acum ce aptitudini ai dobandit in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut:

Fecioara

Fecioara este recunoscuta pentru personalitatea critica si capacitatea analitica deosebita. Perseverenta si ancorata puternic in realitatea actioneaza intotdeauna dupa cum ii dicteaza ratiunea. Printre talentele ei deosebite se numara spiritul fin de observatie si rabdarea nemasurata. Din dorinta de a face totul perfect, Fecioara este atenta la fiecare detaliu si studiaza tmp indelungat deciziile importante. Ar putea face cariera in domeniul medicinei sau al tehnologiei.

Balanta

Balanta este o persoana rationala, echilibrata si comoda. Arta comunicarii este principalul sau talent care ii poate aduce multiple beneficii. Este o persoana gratioasa si rafinata, stie foarte bine cum sa se comporte in societate si se adapteaza cu usurinta schimbarilor. Simtul esteticului o poate ajuta in domeniile artistice si dipolmatia ii faciliteaza relatiile cu publicul. Balanta este o persoana idealista si visatoare, creativitatea fiind o alta aptitudine pe care o stapaneste cu succes.

Scorpion


Scorpionul este o persoana tenace, hotarata si misterioasa. Nu are foarte mare incredere in oameni si ii place sa-si studieze indeaproape interlocutorii. Este foarte curios, iubeste puterea si meseriile care-i permit sa exploreze domenii cat mai variate. Este o persoana manipulatoare cu o personalitate complexa; poate afla rapid secretele celorlalti, fara sa le impartaseasca nimic important in schimb. Ar putea lucra ca detectiv, magician, artist plastic sau psiholog.

Sagetator

Sagetatorul este o persoana rabdatoare care iubeste aventura si distractia. Idealist convins, nu s-ar abate niciodata de la dreptate sau adevar, fiind calauzit de principii morale fundamentale. Are talentul de a-i binedispune pe ceilalti cu optimismul sau debordant. De asemenea, Sagetatorul este un bun mediator si un negociator iscusit. Ar putea lucra ca reporter, jurnalist, ghid turistic sau profesor universitar.

Capricorn


Capricornul este o persoana de incredere, perseverenta si organizata. Este un bun sfatuitor dar si un ascultator calm, gata sa intervina pentru a tempera vreun conflict. Nativul acorda o atentie sporita carierei si implicit telurilor sale. Isi cunoaste foarte bine limitele si merge intotdeauna la sigur. Toleranta este poate cel mai de pret talent al Capricornului. Acesta ar putea fi un bun matematician, architect sau inginer. De asemenea, ar putea ocupa functii care implica responsabilitati mari si lucru in echipa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc