Setari Cookie-uri

Numerologie: Afla cifra destinului tau! Citeste semnificatia cifrei tale!

Data completa a nasterii poate spune foarte multe despre tine si destinul tau. O data cu descifrarea misterului ce inconjoara cifra specifica perioadei in care te-ai nascut, vei afla adevarata ta personalitate, ce iti rezerva viitorul, care sunt calitatile si defectele tale.

Profesii potrivite: profesor, designer, consilier, medic

Cifra destinului: 3

Persoanele nascute sub influenta cifrei 3 sunt firi creative, talentate, cu un simt artistic foarte bine dezvoltat. Se simt atrase de natura, de armonie, de arta, de tot ce inspira frumusete si calm. Iubesc viata si simt nevoia sa traiasca fiecare clipa la intensitate maxima, de aceea aleg sa faca numeroase calatorii si vor cu disperare sa vada toate frumusetile naturii.

Nu sunt stabile, se plictisesc foarte repede sa stea intr-un singur loc sau sa nu faca nimic si urasc monotonia. Emotionale si generoase, ajung sa isi cheltuiasca toti banii foarte repede, avand dificultati in ceea ce priveste manevrarea acestora.

Daca sunt raniti, se inchid in sine, ascunzandu-si sentimentele si adevaratele trairi sub o masca, pe care o folosesc pentru a se proteja de societate: devin mult mai vesele, petrecarete, usor superficiale.

Profesii potrivite: muzician, redactor, scriitor, consultant.

Cifra destinului: 4

Persoanele care au cifra destinului 4 sunt foarte practice, cu idei ordonate si cu o viata aranjata dupa bunul lor plac. Sunt foarte disciplinate atat in viata financiara, cat si in cea privata. Nu le place sa fie luate prin surprindere si de aceea isi controleaza fiecare miscare si, inainte de a actiona, reflecteaza asupra problemei, cautand cea mai buna solutie in rezolvarea acesteia.

Sunt firi foarte energice, corecte si prietenoase.Nu se tem de munca si efort, ajungand sa lucreze ore intregi doar pentru a avea totul in ordine. Vor doar sa se simta in siguranta, sa nu fie luate prin surprindere indiferent de situatie. Reusesc sa coordoneze proiecte dificile si uimesc prin perseverenta si rezistenta de care dau dovada.

In momentele in care sunt ranite se schimba foarte mult, devenind razbunatoare si obsedate sa li se faca dreptate. Fac tot ce le sta in putinta pentru a rezolva problema in felul lor, indiferent de metodele la care recurg pentru a castiga batalia.

Profesii potrivite: manager, economist, analist financiar, consilier.

Cifra destinului: 5
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc