Setari Cookie-uri

Numerologie: Afla cifra destinului tau! Citeste semnificatia cifrei tale!

Data completa a nasterii poate spune foarte multe despre tine si destinul tau. O data cu descifrarea misterului ce inconjoara cifra specifica perioadei in care te-ai nascut, vei afla adevarata ta personalitate, ce iti rezerva viitorul, care sunt calitatile si defectele tale.

Uneori arogante si egoiste, ajung sa fie aratate cu degetul destul de repede de catre cunoscuti sau intr-un mediu nou de prieteni.

Profesii potrivite: preot, cercetator, programator, bucatar, curier.

Cifra destinului: 8

Persoanele nascute sub cifra destinului 7 sunt firi orgolioase, inventive, prietenoase si uneori materialiste. Au un talent innascut pentru a fi lideri, fiind foarte pasionati de ideea de a da ordine si de a fi ascultate. Stiu foarte bine cum sa isi aranjeze viata sentimentala si pe cea profesionala si, de cele mai multe ori, ajung sa fie oameni de succes.

Se simt atrase de lux si confort si de aceea fac tot ce este posibil pentru a se bucura de stabilitate pe plan financiar. Sunt independente, vor sa simta sentimentul de libertate chiar si in momentul in care ajung sa aiba un partener stabil sau sa isi intemeieze o familie. Nu le place sa ofere explicatii si sa fie “puse la perete”.

De cele mai multe ori dorinta de a avea tot mai multi bani le vor face reci si materialiste, iar dorinta de a fi la conducere le va transforma in firi singuratice, ignorate de prieteni si familie.

Profesii potrivite: inginer vanzari, programator, economist, contabil sef.

Cifra destinului: 9

Persoanele guvernate de cifra 9 sunt foarte prietenoase si deschise. Au foarte multi prieteni si fac tot posibilul sa evite singuratatea. Vor sa fie inconjurate non stop de familie si persoanele dragi lor. De cele mai multe ori dau dovada de sensibilitate exagerata, fiind adevarate firi umanitare si ajung sa isi foloseasca banii pentru crearea unei lumi mai bune.

Se simt atrase de natura si fac tot posibilul sa se afle cat mai aproape de tot ce le ofera mediul natural. Sunt firi emotive si generoase, care vor doar sa traiasca in liniste si pace. Urasc conflictele si se pierd foarte usor daca sunt puse in fata unui scandal, temandu-se sa nu raneasca pe cineva sau sa fie ranite.

Este posibil ca unii prieteni sa isi doreasca doar sa profite de ele si de munca lor din cauza generozitatii si sensibilitatii exagerate. Trebuie sa invete sa traiasca si pentru ele si sa vada partea pozitiva a vietii, fara a incerca in zadar sa schimbe lumea.

Profesii potrivite: avocat, judecator, profesor, fotograf, pictor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc