Setari Cookie-uri

Astrologie: 2011, Anul Iepurelui de Metal

Potrivit Zodiacului Chinezesc, Anul Iepurelui a inceput pe 3 februarie si se va termina pe 22 ianuarie 2012. Dupa tumultuosul an al Tigrului, in care haosul si stresul erau elemente exagerate ale tuturor zodiilor, urmeaza o perioada de tranzitie, liniste si echilibru nu doar pentru nativi, ci si pentru majoritatea constelatiilor ale horoscopului.

Problemele vor fi minore, iar viata sentimentala va fi una obisnuita, fara prea multa pasiune sau aventura. Relatia cu persoana iubita poate deveni mult mai serioasa, insa mare atentie la visele si aspiratiile partenerului.

Mistret sau Porc

Nativii din Mistret sunt firi oneste, sincere si schimbatoare, trecand cu usurinta de la o stare la alta. Anul 2011 este destul de bun pentru acestia, insa rezultatele sunt modeste. Nu au loc schimbari majore pe plan profesional, dar vor exista cateva conflicte si mici obstacole, care vor fi destul de usor de trecut.

Castigurile financiare vor creste o data cu trecerea lunilor, catre sfarsitul anului fiind vorba si despre o promovare. In ceea ce priveste viata sentimentala, relatiile vor fi destul de linistite, insa pline de romantism si iubire.


Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc