Setari Cookie-uri

Astrologie: 2011, Anul Iepurelui de Metal

Potrivit Zodiacului Chinezesc, Anul Iepurelui a inceput pe 3 februarie si se va termina pe 22 ianuarie 2012. Dupa tumultuosul an al Tigrului, in care haosul si stresul erau elemente exagerate ale tuturor zodiilor, urmeaza o perioada de tranzitie, liniste si echilibru nu doar pentru nativi, ci si pentru majoritatea constelatiilor ale horoscopului.

Capra sau Oaie

Firi emotive, prietenoase si usor capricioase, persoanele nascute sub semnul Caprei adora sa fie laudate si sa se afle in centrul atentiei. Anul Iepurelui de Metal este un an bun pentru nativi, oferindu-le multe posibilitati si idei in ceea ce priveste planul financiar. Vor avea numeroase sume de bani in mana, pe care ii vor cheltui destul de usor.

Certurile si scandalul sunt destul de dese in relatii din cauza trecutului tumultuos si al firii rebele specifice acestei zodii. Insa, catre sfarsitul anului, lucrurile se vor domoli, iar viata isi va continua cursul normal.

Maimuta

Nativii din aceasta zodie sunt veseli, deschisi, foarte sociabili si ageri. Anul 2011 este un an favorabil pentru cei nascuti in aceasta perioada. Acestia vor cunoaste foarte multe persoane si isi vor face numerosi prieteni, care ii vor ajuta sa depaseasca unele momente dificile prin care vor trece.

In ceea ce priveste viata profesionala, nu vor avea parte de promovari sau mariri de salariu, insa vor avea o relatie speciala cu superiorii. In dragoste, este posibil sa intervina rutina si de aceea vor exista cateva certuri, despartiri si schimbari importante.

Cocos sau Gaina

Cei nascuti in aceasta zodie sunt firi sincere, deschise si destul de mandre. Le place sa fie laudate si sa primeasca tot timpul atentie. In aceasta perioada a anului vor exista cateva probleme pe plan financiar, insa catre finalul anului vor reusi sa isi revina, iar pierderile financiare vor fi destul de reduse.

In ceea ce priveste viata amoroasa, este posibil sa existe cateva conflicte din cauza stresului si a oboselii accumulate. O vacanta sau un weekend petrecut intr-o zona linistita le poate salva relatia si calma spiritele.

Caine

Persoanele din zodia Cainelui sunt firi sensibile, prietenoase, amabile si foarte generoase. Le place sa isi petreaca timpul alaturi de familie si prieteni. In ceea ce priveste viata profesionala, anul 2011 este unul plin de beneficii. Pe langa faptul ca astrele le vor ajuta sa isi inceapa propriile afaceri, la locul de munca vor fi destul de apreciate datorita devotamentului si talentului lor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc