Setari Cookie-uri

Astrologie: 2011, Anul Iepurelui de Metal

Potrivit Zodiacului Chinezesc, Anul Iepurelui a inceput pe 3 februarie si se va termina pe 22 ianuarie 2012. Dupa tumultuosul an al Tigrului, in care haosul si stresul erau elemente exagerate ale tuturor zodiilor, urmeaza o perioada de tranzitie, liniste si echilibru nu doar pentru nativi, ci si pentru majoritatea constelatiilor ale horoscopului.

Pisica sau Iepure

Firi linistite si discrete, persoanele nascute sub semnul Iepurelui se pot mandri cu un an plin de succese si promovari. Ideile lor vor putea fi puse in aplicare si, intr-un final, ii vor aduce numeroase beneficii neasteptate. Tactul excelent si stilul diplomatic de care dau dovada ii sunt de mare ajutor in ceea ce priveste integragrea intr-un nou cerc de cunostinte.

Pe plan sentimental va avea parte de numeroase noutati si surprize. Relatiile de scurta durata vor fi destul de numeroase de-a lungul anului. Exista posibilitatea sa descopere iubirea adevarata, insa dorinta lor ca lucrurile sa evolueze rapid va deveni un mare obstacol in calea iubirii.

Dragon

Calmul si sinceritatea reprezinta caracteristicile esentiale ale persoanelor nascute sub semnul Dragonului. Firi active si prietenoase, au parte de un an plin de aventura, vacante si excursii neplanificate.

Pe plan financiar, se intrevede un progres datorita firii lor de luptatorare pana la capat. Dorinta de munca si de a se face remarcate este foarte mare, intr-un final reusind sa realizeze planuri de activitate pe masura ambitiilor si viselor pe care le au. In ceea ce priveste dragostea, se vor autodepasi in declaratii pline de sinceritate si se vor putea bucura de relatii romantice si pasionale.

Sarpe

Anul 2011 este un an special pentru nativii din Sarpe. Firi puternice, inteligente si usor viclene, stiu sa se descurce in viata si sa treaca peste toate provocarile cu mult calm si ageritate. De cele mai multe ori, vor reusi sa isi atinga scopurile alese, insa exista posibilitatea ca spre sfarsitul anului sa clacheze din cauza presiunii si a epuizarii psihice.

In dragoste, nu au foarte mult timp pe care sa il dedice persoanei iubite si de aceea ajung sa raneasca si sa fie raniti fara a isi dori acest lucru.

Cal

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt firi vesele, vorbarete si deschise. In acest an vor avea parte de numeroase surprize placute nu doar pe plan profesional, ci si in ceea ce priveste dragostea. Viata lor va fi una simpla, linistita, insa isi vor dori sa iasa din sfera rutinei, planificand excursii si vacante indepartate.

Vestile bune se axeaza pe planul sentimental. Dupa numeroase cautari, este posibil ca sufletul pereche sa isi faca aparitia in viata nativilor si sa le dea peste cap toate planurile si conceptiile lor legate de viata si dragoste.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc