Setari Cookie-uri

Astrologie: obsesiile fiecarei zodii

Pe langa o serie de calitati si defecte, se poate discuta si despre fixatiile mai mult sau mai putin ascunse ale zodiilor. Descopera aici totul despre obsesiile specifice fiecarui semn zodiacal:

Pe langa o serie de calitati si defecte, se poate discuta si despre fixatiile mai mult sau mai putin ascunse ale zodiilor. Descopera aici totul despre obsesiile specifice fiecarui semn zodiacal:

Berbec


Nativul zodiei Berbec este o persoana energica, plina de viata. Vesnic grabit si nerabdator se infurie repede daca este lasat sa astepte sau nu i se acorda dreptate. Este permanent in miscare, in cautare de noutati si iubeste competitia. Obsesia lui? Binenteles, sa demonstreze intotdeauna ca are dreptate si ca este cel mai bun. Nu suporta nesiguranta si nu se multumeste niciodata cu jumatati de masura. vrea totul sau nimic.

Taur

Nativul zodiei Taur este o persoana sincera si realista, adepta a natureletii si a lipsei de probleme. Iubeste viata asa cum e si schimbarile bruste nu-i stau in fire. Asadar, fixatiile lui au legatura cu dorinta de stabilitate si siguranta. Se teme de orice inseamna nou sau incert. De aceea, poate deveni extraordinar de posesiv intr-o relatie. In plus, din prea multa prudenta actioneaza prea incet, dar se aprinde repede la manie. Odata ce si-a format o parere, nimeni nu i-o mai poate schimba.

Gemeni

Gemenii sunt persoane vorbarete si flexibile. Iubesc schimbarile si se adapteaza fara dificultati in orice situatie. Le place sa barfeasca dar pot utiliza cuvintele si pentru a dezinforma. Totul este roz atata timp cat isi apara interesele. Dorinta obsesiva pentru informatii si miscare ar putea fi catalogata drept “obsesie” in cazul lor. La un moment dat ar putea deveni obositori pentru cei din jur. In plus, au un mare origoliu intelectual si nu obisnuiesc sa se coboare si la nivelul celor mai putin inteligenti.

Rac


Nativul zodiei Rac este sensibil, extrem de precaut si dornic de liniste. Puternic dominat de trairile interioare, acorda intaietate presimtirilor si tine intotdeauna cont de intuitie. Obsesiile lui pentru siguranta si confort il pot transforma intr-o persoana pesimista si tematoare. Deseori vede pericolele acolo unde nu sunt si are tendinta de a exagera in anumite situatii. In general temerile majore ale Racului au legatura cu lipsa unui mediu protector pentru caminul lui; familia este foarte importanta pentru el.

Leu

Leul este cel mai mandru semn al zodiacului. El straluceste in fata tuturor, fiind obsedat sa se faca remarcat in orice imprejurare. Cea mai mare fixatie a lui? Nu se simte bine daca este subapreciat sau nu i se acorda atentie. Nu accept sa nu i se acorde dreptate; va lupta pana in panzele albe sa demonstreze ca nu se inseala niciodata. Totusi, in spatele mastii fioroase ascunde un suflet nobil. Se teme de singuratatel lipsa unei relatii de cuplu il poate transforma intr-o persoana inchisa si negativista.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc