Setari Cookie-uri

Astrologie: obsesiile fiecarei zodii

Pe langa o serie de calitati si defecte, se poate discuta si despre fixatiile mai mult sau mai putin ascunse ale zodiilor. Descopera aici totul despre obsesiile specifice fiecarui semn zodiacal:


Fecioara


Fecioara este o persoana critica si perseverenta. Are un spirit de observatie desavarsir, reusind sa detecteze si cele mai Apreciaza simplitatea si fuge de complicatii. Se teme de haos si confuzie. Imprevizibilul o prinde intotdeauna pe picior gresit, de aceea isi planifica din timp fiecare miscare. Este obsedata de ordine si siguranta. Totul trebuie sa iasa exact cum a fost planificat.

Balanta


Nativul zodiei Balanta este o persoana diplomata si visatoare. Tinde catre echilibru si siguranta, insa ideile fixe si dorinta de a se impune ii zdruncina deseori planurile. Este euforic, romantic si se aprinde foarte repede daca este provocat. Fixatiile nativului depind foarte mult de starea in care se afla. Trebuie intotdeauna sa se faca placut in societate si din prea multa generozitate are tendinta de a deveni cicalitor. Se teme de competitie si este puternic influentat de parerea altora. Imaginea este foarte importanta pentru Balante.

Scorpion

Nativul zodiei Scorpion este o persoana hotarata si curajoasa. Are o vointa desavarsita si este foarte ambitios. Tenace si perseverent, isi analizeaza intotdeauna fiecare miscare inainte sa actioneze. In general suspicios si neincrezator, poate fi extrem de exigent cu necunoscutii. Printre obsesiile sale se numara dorinta de a manipula pe toata lumea si posesivitatea. Persoanele care nu sunt de acord cu opiniile lui se transforma in inamici veritabili. N-ar fi de dorit, deoarece razbunarea unui Scorpion nu tine seama de logica sau ratiune.

Sagetator


Nativul zodiei Sagetator este generos si onest, dotat cu un optimism exagerat. Se face placut foarte usor in societate, adaptandu-se cu usurinta indiferent de situatie. Totusi, sufera de sindromul supraevaluarii si uneori poate deveni arogant. Are foarte mare incredere propria persoana si rareori accepta pareri contradictorii cu ale sale. Obsesia lui? Sa dea intotdeauna bine si sa i se recunoasca fiecare merit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc