Setari Cookie-uri

Astrologie: obsesiile fiecarei zodii

Pe langa o serie de calitati si defecte, se poate discuta si despre fixatiile mai mult sau mai putin ascunse ale zodiilor. Descopera aici totul despre obsesiile specifice fiecarui semn zodiacal:

Capricorn

Nativul zodiei Capricorn este o persoana de incredere si onesta. Totodata, cele mai de pret calitati ale sale il pot transforma intr-o persoana fixista si inflexibila. Ambitios si hotarat, isi respecta intotdeauna cuvantul dat. Este obsedat de regula dreptatii si de aceea nu mai tine cont de riscuri atunci cand ia pe umeri o responsabilitate. Totodata, este convins mereu ca are dreptate. Tacut la prima vedere, Capricornul nu uita si nu iarta daca a fost calcat pe bataturi.

Varsator

Varsatorul este revolutionarul zodiacului, plin de idei nonconformiste si contradictii. Original si meticulos, este adeptul surprizelor si al schimbarilor bruste de temperament. Nu ii place monotonia, detesta sa urmeze reguli si spune exact ceea ce gandeste. Atata timp cat nu i se impune nimic si ii este respectata libertatea, da dovada de generozitate si amabilitate.

Pesti


Pestii sunt persoane prietenoase si sensibile, foarte usor de impresionat. Isi indeplinesc orice promisiune cu constiinciozitate si blameaza persoanele care se abat de la dreptate si adevar. Pestii cred in puterea intuitiei si sunt foarte superstitiosi. Se bazeaza foarte mult pe emotii si impresii, de aceea nativii pot deveni obsedati de banuieli si griji.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc