Setari Cookie-uri

Astrologie: Influenta soarelui in horoscopul european

Soarele simbolizeaza viata si energia. Personalitatea fiecaruia dintre noi este puternic influentata de soare, atat din punct de vedere pozitiv cat si negativ. Descopera acum felul in care se manifesta puterea sa asupra zodiei in care te-ai nascut:

Soarele simbolizeaza viata si energia. Personalitatea fiecaruia dintre noi este puternic influentata de soare, atat din punct de vedere pozitiv cat si negativ. Descopera acum felul in care se manifesta puterea sa asupra zodiei in care te-ai nascut:

Berbec

Calitatea definitorie a nativului Berbec este dianamismul. Este o persoana spontana, plina de energie, pregatita intotdeauna sa castige. Cauta sa isi etaleze permanent rezistenta la efort sau reusitele profesionale. Soarele ii intensifica ambitia si dorinta de a domina. Totodata, influenta Soaarelui ii poate aduce popularitate si suces in dragoste. Berbecul tine foarte mult la imaginea personala. Spontan si inventiv, odata ce s-a indragostit merge direct la tinta. Stie sa curteze si totodata ii place sa se lase cucerit.

Taur

Nativul Taur este o persoana sensibila si romantica. Traieste profund fiecare sentiment si este foarte preocupat de siguranta sa si a familiei sale. Soarele ii influenteaza dorinta de stabilitate si emotivitatea. Totodata, astrul ii sporeste interesul pentru arta si nevoia de confort. In dragoste dar si in viata, nativul are nevoie de stabilitate si liniste. Daca influenta Soarelui se declanseaza intr-un mod negativ, poate determina aroganta sau egoism din partea Taurului.

Gemeni

Gemenii sunt activi, vorbareti din cale afara si se bucura cel mai mult cand sunt in centrul atentiei. Se integreaza foarte usor intr-o colectivitate si pot sta la discutii ore intregi chiar daca tocmai si-au facut cunostinte noi. Soarele este responsabil pentru curiozitatea nesfarsita si dorinta permanenta de afirmare. Totodata, dualitatea in comportament si superficialitatea sunt influentate puternic de prezenta Soarelui in semnul Gemenilor. In dragoste, astrul le intensifica maiestria de a flirta, dar si origoliul sau tendinta catre infidelitate.

Rac

Racul este o persoana introvertita, emotiva si plina de imaginatie. Extrem de sensibil la mediul inconjurator, este influentat foarte usor de parerea celor din jur. Este puternic atasat de familie si are nevoie de intelegere si loialitate in dragoste. Semnul dominator, Luna ii sporeste diplomatia, romantismul, in timp ce Soarele ii intensifica dorinta de siguranta, fidelitatea, dar si tendinta de a-si proteja excesiv viata de cuplu si totodata, partenerul.

Leu

Leul este o persoana inventiva, care isi doreste in permanenta sa fie apreciata si remarcata. Adora spectacolul si atentia. Soarele ii guverneaza temeperamentul intarindu-i increderea excesiva in propriile forte, orgoliul si spontaneitatea. Totodata, dorinta de glorie transforma Leul intr-o persoana de incredere, curajoasa, gata oricand sa ajute la nevoie. In dragoste Soarele aduce posesivitate si inflexibilitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc