Setari Cookie-uri

Astrologie: Influenta soarelui in horoscopul european

Soarele simbolizeaza viata si energia. Personalitatea fiecaruia dintre noi este puternic influentata de soare, atat din punct de vedere pozitiv cat si negativ. Descopera acum felul in care se manifesta puterea sa asupra zodiei in care te-ai nascut:

Fecioara

Este binecunoscut faptul ca Fecioarele au tendinta de a fi permanent nemultumite si puse pe cearta. In realitate, dorinta de a da bine in fata celorlalti le sporeste atentia pentru detalii. Asadar, Soarele este de cele mai multe ori raspunzator pentru obsesia stralucirii si a perfectiunii. Spiritul critic exagerat poate fi cauzat si de comentariile rauvoitoare primite in trecut. Armonia in cuplu este foarte importanta pentru nativi si tot ce tine de casnicie capata o importanta majora.

Balanta


Persoanele nascute in zodia Balanta sunt permanent in impas, nehotarate si greu de multumit. Au mare nevoie de dragoste, afectiune si sunt mereu in cautarea echilibrului si a fericirii interioare. Venus, planeta guvernatoare le sporeste senzualitatea, dorinta de visare, in timp ce Soarele este responsabil pentru posesivitate, dorinta de control si siguranta. Odata ce s-au indragostit, nativii vor sa stie tot ce face partenerul lor. Bininteles, si detaliile din trecut sunt foarte importante si trebuie neaparat descoperite.

Scorpion

Chiar daca in general pare linistit si pasiv, Scoprionul este recunoscut pentru caracterul puternic si misterios de care da dovada. Afiseaza intotdeauna imaginea unei persoane increzatoare si se pricepe foarte bine sa-si controleze emotiile. Scorpionii pun pasiune in tot ce fac. Soarele este responsabil pentru dorinta de dominare in relatie, dar si pentru neputinta de a-i ierta pe cei care i-au gresit. Nativii au in general o parere buna despre ei si tin foarte mult la imaginea lor.

Sagetator

Sagetatorul este o persoana dinamica, plina de viata care iubeste libertatea si aventura. Nativul este un visator, permanent calauzit de idealuri. Soarele este responsabil pentru toanele sale si pentru divergentele create deseori din cauza orgoliului nemasurat. Sagetatorul are tendinta sa exagereze de multe ori doar pentru a da bine.

Capricorn

Capricornul este recunoscut pentru corectitudinea si responsabilitatea de care da dovada. Este o persoana pe care te poti baza, capabila sa-si iroseasca foarte multa energie pentru bunastarea celorlalti. Totusi, Soarele il poate influenta sa actioneze in mod ipocrit datorita neincrederii in oameni. De asemenea, astrul este responsabil si pentru incapatanarea de care da dovada nativul Capricorn.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc