Setari Cookie-uri

Astrologie: Influenta soarelui in horoscopul european

Soarele simbolizeaza viata si energia. Personalitatea fiecaruia dintre noi este puternic influentata de soare, atat din punct de vedere pozitiv cat si negativ. Descopera acum felul in care se manifesta puterea sa asupra zodiei in care te-ai nascut:


Varsator


Varsatorul este o persoana imprevizibila si activa, deloc plicticoasa. Are o personalitate complexa si este atras de tot ceea ce pare nou si greu de descifrat. Soarele ii sporeste curiozitatea si tendinta catre neobisnuit. De asemenea, cand se afla sub influenta astrului poate da dovada de incapatanare si instabilitate. In cuplu, are tendinta de a se pune pe planul secund, lasandu-l pe celalalt sa straluceasca.

Pesti

Pestii sunt persoane sensibile si amabile, dotate cu o personalitate plina de contraste. Deoarece arata intotdeauna bunavointa pentru cei aflati la necaz, cei din jur sunt tentati sa profite de generozitatea lor. Nu suporta incertitudinea si daca se simt amenintati, prefera sa se retraga, evitand conflictele. Soarele poate spori nativilor nesiguranta, suspiciunea si teama de a nu fi raniti. De aceea, in relatia de cuplu au nevoie de dovezi concrete din partea partenerului.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc