Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele patru nivele de perceptie ale omului

Samanismul reprezinta o cultura straveche ce imbina credinta cu practica pentru comunicarea cu lumea spirituala. Este cunoscut faptul ca samanii erau persoane cu puteri speciale, ce tratau afectiunile sau bolile membrilor triburilor.

Nivelul jaguarului ne influenteaza in mod pozitiv pentru a avea incredere in instinctele noastre naturale si a indrazni sa iesim din zona de confort. O minte sanatoasa si luptatoare ne poate transforma rapid in persoane puternice, dornice sa invinga raul si sa treaca cu brio peste toate situatiile dificile ale vietii.

Pe langa capacitatea intelectuala de a actiona si de a progresa psihic, acest stadiu de perceptie face referire si la perceptia emotionala, strans conectata cu sentimentele si trairile noastre. Ne putem materializa visele pentru a putea fi impliniti pe toate planurile. Astfel ajungem sa vedem lucruri si prin latura emotionala a noastra, sa simtim fericire sau dispret, sa iubim neconditionat sau sa uram din tot sufletul.

3. Nivelul pasarii colibri

Cel de-al treilea nivel de perceptie al omului este cel al pasarii colibri si se axeaza mai mult pe interiorul nostru, pe suflet si pe legatura care exista intre noi si lumea spirituala.

In numeroase culturi, pasarea colibri are o semnificatie spirituala foarte puternica. Aceasta reprezinta un totem comun multor popoare, fiind considerata pasare magica si vazuta ca un simbol al bucuriei, fericirii si dragostei, care reuseste sa trezeasca in noi sentimentul frumusetii momentului prezent.

In unele tari din America Centrala, pasarile colibri moarte erau folosite in ritualuri de purificare, in care inima acestora era pusa la uscat si apoi maruntita si transformata intr-un praf. Aceasta pudra era utilizata in realizarea unor potiuni pentru gasirea dragostei.

Aztecii isi decorau mantiile speciale pentru ceremonii cu pene de colibri sau foloseau acest tip de pasari pentru a scoate raul din oamenii care erau blestemati de vrajitori.

In ceea ce priveste nivelul psihic, ne aflam intr-o lupta continua cu propria persoana, pentru a evolua si a ne crea un drum sigur, fara prea multe obstacole. In aceasta calatorie de evolutie, suntem ajutati de sentimentele si de trairile noastre care ne ajuta sa gandim prin intermediul sufletului, si nu al mintii, si sa actionam rational.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc