Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele patru nivele de perceptie ale omului

Samanismul reprezinta o cultura straveche ce imbina credinta cu practica pentru comunicarea cu lumea spirituala. Este cunoscut faptul ca samanii erau persoane cu puteri speciale, ce tratau afectiunile sau bolile membrilor triburilor.


4. Nivelul vulturului


Cel de-al patrulea nivel de perceptie al omului este cel al vulturului si se desfasoara in jurul perceptiei spirituale.

In trecut vulturul era considerat un mesager al zeilor, care putea zbura pana in lumea nevazuta pentru a duce rugile oamenilor si era unica legatura dintre popoare si divinitate. Aceasta pasare semnifica misterele antice si necunoscute ale vietii, ale mortii si comuniunea cu spiritele pentru ca lumea sa progreseze si sa isi depaseasca limitele.

In acest nivel, energia spirituala domina energia mintii si a materialismului, trasaturi esentiale ale unei vieti perfecte. Omul intra in conexiune cu lumea ideala pentru a ajunge sa inteleaga lucruri ascunse, de nepatruns in viata reala.

Meditatia si linistea sufleteasca reprezinta unele dintre elementele esentiale ale acestui nivel, care ne ajuta sa eliminam energia negativa, sa constientizam ce se intampla cu noi si sa percem lumea dintr-un alt unghi, diferit de cum o vedeam pana acum.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc