Setari Cookie-uri

Top 5 zodii superstitioase

Barbati superstitiosi? Abia asteptam sa-i luam peste picior. Poate ar fi mai bine sa le intelegem aceste mici manii inofensive pana la urma, dar care ne spun atatea despre temerile lor cele mai ascunse si despre cum gandesc de fapt. Il poti cunoaste mai bine prin prisma superstitiilor. Intelege-i ticurile, nu i le condamna. Citeste mai jos despre nativii celor mai superstitioase 5 zodii.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Barbatul Scorpion are, de regula, idei fixe, usor pesimiste. Din cauza asta tine toate superstitiile care te tin la adapost de ghinion si se fereste de semnele rele. Intr-o zi de marti, 13 va fi foarte precaut si se va astepta la ce e mai rau. O pisica neagra sa-i taie calea? Va face trei pasi in urma si tot ce a auzit el ca mai e nevoie ca sa contracarezi efectul. Sau isi va accepta ghinionul intr-un mod fatalist si va crede ca tot ce ii merge prost in ziua respectiva de-acolo i se trage.

Problema lui e ca fiind din fire secretos, putini sunt cei care stiu de aceste superstitii. Si cum are un temperament puternic, deodata vezi ca se supara pentru ca s-a varsat sarea pe masa sau pentru ca cineva a lasat scara sprijinita de perete chiar cand a trecut el pe-acolo. Paranoia lui superstitioasa poate fi atenuata daca isi ia in serios preocuparea pentru ocultism si merge mai departe in descifrarea misterelor existentei umane. Odata ce va privi in ansamblu lucrurile astea, poate va renunta la suspiciunea ca e urmarit de ghinion.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

De pesimism sufera si barbatii Capricorn, cu atat mai rau cu cat el isi doreste succese materiale si profesionale. Introvertit si dedicat realizarii scopurilor sale, se va feri de imprevizibilul vietii, va evita mereu dezordinea. Disciplina si organizarea se transforma la Capricorn in ritualuri si superstitii fara de care e pierdut. Respecta autoritatile supranormative, fie ele si pe jumatate inventate. Nu ar rasturna o ierarhie prestabilita, dar se va stradui sa avanseze cu tenacitate si precautie extrema. Cateodata, asta va lucra impotriva lui si superstitiile il vor obliga la incetineala, isi va pune singur obstacole in cale.

Obsedat sa detina controlul, barbatului Capricorn tare i-ar mai placea sa manipuleze soarta. Superstitiile lui constau in strategii subtile si obiceiuri repetitive, care ar trebui sa ii asigure acea existenta sigura, fara riscuri. Dar si fara adrenalina, lipsita de surprize. Incapatanarea si rigiditatea il vor face rezistent la orice argumentatie care si-ar propune sa-l scoata din ale lui. Invatat cu rutina, se va tine de superstitii mai ales in momentele dificile din viata.

Pesti (19 februarie - 20 martie)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc