Setari Cookie-uri

Top 5 zodii superstitioase

Barbati superstitiosi? Abia asteptam sa-i luam peste picior. Poate ar fi mai bine sa le intelegem aceste mici manii inofensive pana la urma, dar care ne spun atatea despre temerile lor cele mai ascunse si despre cum gandesc de fapt. Il poti cunoaste mai bine prin prisma superstitiilor. Intelege-i ticurile, nu i le condamna. Citeste mai jos despre nativii celor mai superstitioase 5 zodii.


O zodie care functioneaza numai pe baza de impresii si de intuitii, trebuie sa numere in randul sau destul de multi superstitiosi. Barbatul nascut sub semnul Pesti stie ca realitatea nu e niciodata una singura. Dincolo de explicatiile logice si rationale, exista straturi de alte semnificatii care de care mai engimatice si mai irationale. Superstitiile lui sunt ca niste mici manii inofensive. E mai bine sa nu-i tulburi apele. Cu fixuri legate de misticism, de lumi fantastice si de magie, superstitia e intr-adevar "raul cel mai mic".

Framantat de nehotarare, nativul in Pesti ajunge sa isi urmeze intuitia in alegerile sale de zi cu zi. O intuitie care cateodata se confunda cu semne si interpretari superstitioase ale unor lucruri intamplatoare. S-ar putea sa traverseze chiar perioade lungi de inactivitate pentru ca se teme de reactii/ rezultate nefaste. De obicei, obiceiul superstitiilor e dobandit mai mult ca un mecanism de auto-aparare: barbatii Pesti sunt foarte impresionabili si sensibili, iar daca isi respecta superstitiile spera sa alunge ghinioanele si sa inlature posibilitatea ca evenimente nefericite din trecut sa se mai repete.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc