Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii august pentru toate zodiile

O noua cucerire, bani sau dezamagiri in dragoste? Citeste horoscopul de mai jos si vei afla ce surprize ti-au pregatit astrele in luna august:

O noua cucerire, bani sau dezamagiri in dragoste? Citeste horoscopul de mai jos si vei afla ce surprize ti-au pregatit astrele in luna august:

Berbec

Berbecii au parte de schimbari majore in luna august. Astrologii ii sfatuiesc pe nativi sa evite conflictele in plan sentimental si deciziile care vizeaza viitorul comun. Cariera este in centrul atentiei si evenimentele in curs semnaleaza aparitia unor propuneri viabile de colaborare. Vor munci mult, dar spre sfarsitul lunii vor beneficia de rezultate maxime. In domeniul profesional sunt sanse mari pentru promovari. Sectorul sentimental mai are de asteptat pentru vesti bune; Venus revine in casa dragostei incepand cu 24 august.

Taur

Urmeaza o perioada benefica in care vei avea foarte multa energie si un tonus pozitiv. Nativii zodiei Taur sunt privilegiati de Jupiter care le confera optimism si vitalitate dupa o perioada presarata cu tensiuni si conflicte. Dragostea este sub semnul norocului, insa inceputul lui august nu este momentul potrivit pentru decizii importante. Nativii singuri au sanse sa-si intalneasca un partener nou alaturi de care vor petrece clipe romantice de neuitat.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt tentati sa inceapa o aventura, chiar daca sunt implicati deja intr-o relatie. Sunt sanse mari ca o poveste de-o noapte sa produca mari probleme in cuplu, asadar atentie maxima. Pe de alta parte, in privinta carierei pot aparea propuneri de colaborari mai vechi, demne de luat in seama. Luna august este favorabila pentru meditare si comunicare; reactiile la primul impuls, irationale ar trebui evitate.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt cu gandul la vacanta si distractie. Indragostiti mai mult ca niciodata, viseaza sa petreaca momente romantice de neuitat alaturi de jumatatea lor. Venus vegheaza in casa dragostei pana spre jumatatea lunii, asadar este momentul perfect pentru declaratii si juraminte vesnice. Norocul surade si in casa banilor. Se intrevede o colaborare care promite venituri suplimentare.

Leu


Nativii zodiei Leu au nevoie de pauza si relaxare. Au muncit foarte mult si se resimt dupa o perioada presarata cu neintelegeri si tensiuni. Astrele prevad o perioada insorita atat in plan profesional cat si in plan sentimental. In viata nativilor singuri ar putea intra o persoana noua care le va restabili echilibrul emotional. August este o luna benefica pentru schimbari si planuri de viitor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc