Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii august pentru toate zodiile

O noua cucerire, bani sau dezamagiri in dragoste? Citeste horoscopul de mai jos si vei afla ce surprize ti-au pregatit astrele in luna august:

Fecioara

Nativii zodiei Fecioara cunosc o perioada tensionata in plan sentimental. Se reiau discutii mai vechi care vor provoca disconfort si dezechilibru. Se recomanda multa rabdare si ingaduinta. Daca exista o legatura mai stransa si comunicare, problemele s-ar putea rezolva in avantajul relatiei. Nu este momentul pentru promisiuni si regrete. Nativilor li se recomanda odihna, relaxare si cat mai multe plimbari in aer liber.

Balanta


Nativii zodiei Balanta trebuie sa faca fata unor dificultati majore in luna august. Tinda sa reactioneze la primul impuls si vor avea de suferit daca se vor lasa prada impulsivitatii de moment. Asadar, se recomanda rabdare si toleranta, deoarece spre jumatatea lunii ar putea cunoaste o perioada infloritoare atat in plan sentimental, cat si in plan profesional.

Scorpion


Nativii zodiei Scorpion sunt rabdatori si relaxati. In luna august au parte de foarte multe schimbari si vor cunoaste o perioada ascendenta in plan sentimental. Jupiter, purtatorul norocului, impreuna cu Venus, mesagerul dragostei, pun la cale surprize de uriase pentru zilele urmatoare. Schimbarile au un impact bun asupra dispozitiei nativilor. Optimismul si energia sunt la cote maxime, la fel si emotiile intense.

Sagetator

Sagetatorii au parte de provocari si aventura in luna august. Le surade distractia, tot ceea ce le permita sa riste si sa beneficieze din plin de adrenalina. Asadar, cateva zile de concediu sunt binevenite. Urmeaza o perioada aglomerata la locul de munca, in plus se intrevad cateva discutii si cu partenerul de viata. Totul va reintra spre un fagas normal spre sfarsit de luna.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt dornici de schimbare si aventura. Se resimt dupa o perioada aglomerata, asadar o pauza de relaxare ar fi indicata cat mai curand. De asemenea, sanatatea nu ar trebui neglijata. Din data de 22 august se prevad colaborari noi in plan profesional. Totodata, apar proiecte care le pun in valoare perseverenta si perspicacitatea, asadar vor primi bile albe din partea superiorilor.

Varsator


Nativii zodiei Varsator au foarte mult de munca, dar vor inregistra progrese importante in perioada urmatoare. Acum au sansa sa-si puna in valoare calitatile si abilitatea de comunicare. In plan sentimental pot aparea tensiuni datorate unor neintelegeri mai vechi. Fie vor ajunge la un acord comun, fie vor merge mai departe in cautarea unei noi iubiri.

Pesti

Nativii zodiei Pesti au o perioada cu suisuri si cobarasuri. In plan sentimental certurile pot atinge un punct critic daca nu sunt clarificate cat mai curand. In privinta carierei nativii se bucura de aprecieri si reusite. Au sansa sa-si puna in valoare ingeniozitatea si aptitudinile de buni conducatori. Si-ar putea atrage invidia colegilor, dar si admiratia sefilor.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc