Setari Cookie-uri

Astrologie:Top 5 zodii mincinoase

Unele zodii au cu adevarat un atu cand vine vorba de minciuni si inselatorii. Fie pentru ca au o natura duala, fie pentru ca sunt din fire alunecosi, unii barbati se pricep de minune sa le potriveasca sau sa te duca cu vorba. Secrete si timiditati? Mai degraba minciuni cusute cu ata alba.

Unele zodii au cu adevarat un atu cand vine vorba de minciuni si inselatorii. Fie pentru ca au o natura duala, fie pentru ca sunt din fire alunecosi, unii barbati se pricep de minune sa le potriveasca sau sa te duca cu vorba. Secrete si timiditati? Mai degraba minciuni cusute cu ata alba.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In dragoste, barbatul Berbec e animat de spiritul de competitie: ar spune orice ca sa faca o impresie buna femeii pe care vor sa o cucereasca. Va incepe sa le infloreasca numai din dorinta de a obtine ce isi doreste. Lauda de sine ii miroase a bine, chiar daca e pe jumatate mincinoasa. Fire impulsiva, Berbecul minte cateodata aproape fara sa vrea. Vrand sa fie stapan pe situatie, lanseaza tot felul de promisiuni sau declaratii pe care le regreta apoi: stie ca nu si le va respecta.

Mai minte si 'de dragul discutiei', fiind dominat de Marte, planeta incapatanarii si a certurilor. Prins intr-o dezbatere, nu va da inapoi chiar daca se mai intampla sa-si dea seama ca greseste. Va tine cu dintii de parerea lui si isi va pastra pozitia ferma mintind. E in stare sa inventeze date si ani numai ca sa te ameteasca de cap. Minte, si tot el are dreptate.
Astrologie horoscop:zodii mincinoase



Gemeni (21 mai - 21 iunie)

Foarte priceput in arta comunicarii, nativul in Gemeni te minte in fata fara sa clipeasca. Usurinta ii vine din natura lui duala. Crezi ca simbolul zodiei e intamplator? Omul asta are doua fete. Planeta care ii guverneaza pe Gemeni este Mercur: planeta trancanelii si a isteriilor. Barbatul din Gemeni e instabil si indecis, are tot felul de ezitari pe care si le rezolva prin minciuni. Are fler de escroc: minte si le potriveste.

Prietenii ajung sa isi piarda increderea in el pentru ca e mereu neserios si nu poti pune baza in lucrurile pe care le spune sau le promite. Are o coarda frivola care il face superficial si ai crede ca il prinzi repede cu minciuna. Dar are o imaginatie vie si darul argumentarii, nu o scoti la capat cu el: te va face sa te indoiesti de propria banuiala. Iar cum isi pastreaza sangele rece cand altii ar lua foc, nu se tradeaza in nici un fel.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Inspirat de Luna, barbatul Rac e plin de toane si de inventii. Pentru ca e mofturos, devine cu timpul maestru in arta manipularii. Se preface ca sa obtina ce isi doreste si se invaluie cu mister. Ajunge astfel sa le faca viata grea celor din jur, mai ales ca e emotiv si se retrage in carapace daca ii incalci limitele si il presezi sa spuna adevarul. Metafora potrivita pentru aceasta zodie este cea a apelor adanci: nu poti sti niciodata ce se ascunde sub suprafata linistita.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc