Setari Cookie-uri

Astrologie:Top 5 zodii mincinoase

Unele zodii au cu adevarat un atu cand vine vorba de minciuni si inselatorii. Fie pentru ca au o natura duala, fie pentru ca sunt din fire alunecosi, unii barbati se pricep de minune sa le potriveasca sau sa te duca cu vorba. Secrete si timiditati? Mai degraba minciuni cusute cu ata alba.

Tine strans de secrete si n-ar da nimanui reteta succesului sau. La nevoie, se foloseste de exprimari echivoce pentru a dezinforma. Colac peste pupaza, ii place tare mult barfa si, superficial cum poate fi uneori, va raspandi zvonurile care ii ajung la ureche.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cand esti guvernat de planeta Jupiter, aluneci pe panta exceselor si a glumelor proaste. De aici si pana la minciuna mai e ceva, dar unii nativi in Sagetator se incumeta la drum. Sunt doua tipuri de personalitati care se dezvolta sub acest semn, iar pe unul dintre ele il caracterizeaza ipocrizia si infidelitatea. Ceilalti isi atenueaza aceste slabiciuni si ajung chiar sa le depaseasca. E greu sa faci diferenta din prima pentru ca barbatul Sagetator e in general deprins cu arta argumentatiei si e recunoscut pentru forta lui de convingere.

Are o tendinta spre snobism si adopta tot ce e nou in mediul social si cultural, dar n-are recunoaste in veci. Se minte si ii minte si pe ceilalti ca e doar un interes, moderat chiar, pentru mondenitate. Incepe sa minta si sa insele cu vorba cand e strans prea din scurt. Dar cum sa ai incredere in el altfel? Te socheaza cu sinceritatea cand il prinzi cu vreo infidelitate conjugala la activ: pentru el, nu e mare scofala.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Barbatul din Pesti e neiertator cu minciuna si daca afla ca l-ai dus cu vorba cu greu isi va mai recapata increderea. Cu toate astea, isi permite cateodata purtari mai alunecoase. Sub influenta planetei Neptun, zeul confuziei si al promisiunilor neimplinite, i se mai intampla sa si minta. Are oricum o aplecare spre secretosenie si cum e extrem de intuitiv, iti spune ce vrei sa auzi si scapa basma curata.

Unele tipuri de Pesti sunt escroci si mincinosi profesionisti, cu toate ca de obicei ei sunt cei escrocati, cazand prada din cauza naivitatii lor. La fel ca nativii in Gemeni, sunt marcati de natura duala. Daca inveti sa-i distingi pe cei inselatori de cei visatori, ai sanse sa gasesti un prieten pe viata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc