Setari Cookie-uri

Astrologie: Fetisurile sexuale pentru fiecare zodie

Semnele zodiacale dezvaluie o latura ascunsa a personalitatii in intimitate. Unele prefera jocurile de dominare in timp ce altele accepta supuse regulile impuse de partener. Descopera mai jos care sunt fetisurile sexuale pentru fiecare zodie:

Semnele zodiacale dezvaluie o latura ascunsa a personalitatii in intimitate. Unele prefera jocurile de dominare in timp ce altele accepta supuse regulile impuse de partener. Descopera mai jos care sunt fetisurile sexuale pentru fiecare zodie:

Berbec

Berbecul este dominator in dragoste. In pat isi sustine cu aceeasi indarjire pozitia superioara si adora sa detina controlul total. Da frau liber fanteziilor si nu se da inapoi de la nimic. Fetisurile sale au legatura cu agresivitatea in pat. Nativii zodiacului obisnuiesc sa devina usor violenti in timp ce fac sex. Femeile iubesc muscaturile si vorbele murdare. De asemenea, catusile, biciul sau costumele din latex sunt jucariile favorite.

Taur

Taurii sunt extrem de pasionali si plini de imaginatie. Cand se dezlantuie obisnuiesc sa isi sufoce partenerul cu gesturile de tandrete. Le place sa imbine gastronimia cu arta de a face dragoste. Fetisurile nativilor Taur au legatura cu mancarea. Orice desert devine mult mai delicios daca este gustat de pe corpul partenerului. Nativele obisnuiesc sa interpreteze anumite roluri, in timp ce barbatii Taur adora sa tachineze si sa amane momentul penetrarii. Acest lucru ii incita la maxim.

Gemeni

Gemenii sunt mereu in miscare, magnetici si visatori. Se infierbanta cu usurinta in pat. Nuditatea si atingerile tandre le starnesc imediat poftele sexuale. Stiu sa profite la maxim de fiecare clipa de intimitate, dar prefera varietatea in pat. Asadar, trec rapid de la o pozitie la alta, fiind permanent in cautarea placerii. Perversiunile in pat reprezinta fetisul lor. Atat femeile cat si barbatii Gemeni nu tin cont de inhibitii in pat.

Rac

Racii sunt romantici si afectuosi. Au nevoie de o atmosfera speciala pentru a se destinde in pat. Emotiile si sentimentele sunt strans legate de satisfactia sexuala. Le place sa fie dominati in pat si partida de sex ideala trebuie sa debuteze cu un masaj erotic. Nu ii deranjeaza sa primeasca si mangaieri mai dure; dimpotriva agresivitatea in pat ii starneste mai mult. Din cand in cand, se dezlantuie in pat, preferand partide de sex pasionale, mai putin romantice.

Leu

Leii sunt deosebit de zgomotosi in pat. Le place sa se dea in spectacol si totodata, tin la imagine lor. Ii excita partenerele care se manifesta in pat. In acest fel au confirmarea ca sunt pe drumul cel bun si reputatia lor nu va avea de suferit. Nativele adora provocarile si nu ar refuza o partida de dragoste in fata oglinzii. Astfel vor putea sa-si urmareasca miscarile dar si reactiile partenerului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc