Setari Cookie-uri

Astrologie: Fetisurile sexuale pentru fiecare zodie

Semnele zodiacale dezvaluie o latura ascunsa a personalitatii in intimitate. Unele prefera jocurile de dominare in timp ce altele accepta supuse regulile impuse de partener. Descopera mai jos care sunt fetisurile sexuale pentru fiecare zodie:

Fecioara

Aparent retinute in declaratii siropoase, Fecioarele se dezlantuie uimitor in bratele persoanei iubite. In general le place sa joace rolul femeii inocente, posedata mai apoi de un barbat puternic. Nativii zodiei au un fetis pentru partenerele care preiau controlul in pat. Nu-i de mirare ca prefera femeile mai in varsta sau dezinhibate total cand vine vorba de sex si placere.

Balanta

Balantele sunt pasionale si romantice. In pat imbina perfect pasiunea cu imaginatia. Fetisul nativilor este legat de vestimentatie. Femeile obisnuiesc sa mai pastreze pe ele un articol vestimentar in timp ce fac dragoste. De asemenea, isi aleg cu maxima atentie lenjeria intima pe care o poarta inaintea unei partide de sex. Fetisul barbatilor Balanta este strans legat de dominare. Le place sa fie scavul partenerei sale pentru o noapte de pomina.

Scorpion

Scorpionii sunt magnetici si dezinhibati cand vine vorba de sex. Imaginatia nativului este debrodanta la acest capitol si orice ii poate stimula caracterul sexual. O discutie erotica, un sarut aprins ori un preludiu agresiv i-ar putea infierbanta imediat mintea. Femeile au un fetis pentru partenerii docili care se supun in pat. Barbatii Scorpion sunt excitati de femeile inocente dar si in compania unei femei dezinhibate creeaza o atmofera de neuitat.

Sagetator

Sagetatorii apreciaza libertatea si variatia in plan sexual. Iubesc jocurile si sexul in aer liber. Sunt foarte curiosi, dezinhibati si in general isi doresc foarte mult ce nu pot avea; adora sa incalce reguli. Nu-i de mirare ca au un fetis pentru sexul inoportun: masina, liftul sau toaleta restaurantului reprezinta locatii perfecte pentru clipe de neuitat.

Capricorn

Capricornii sunt hotarati si ambitiosi, asadar stiu exact cum trebuie sa se comporte ca sa obtina ce-si doresc in pat. Se excita foarte usor: o mangaiere sau un sarut pot sa-i aprinda imediat pasiunea. Majoritatea fanteziilor sexuale sunt legate de dorinta de dominare. Nativii obisnuiesc sa-si trateze partenera ca pe un obiect sexual. Femeilor Capricorn le place rolul de eleve novice care-si asculta atent maestrul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc