Setari Cookie-uri

Astrologie: Fetisurile sexuale pentru fiecare zodie

Semnele zodiacale dezvaluie o latura ascunsa a personalitatii in intimitate. Unele prefera jocurile de dominare in timp ce altele accepta supuse regulile impuse de partener. Descopera mai jos care sunt fetisurile sexuale pentru fiecare zodie:

Varsator

Varsatorii sunt recunoscuti pentru caracterul neconventionl, asadar in privinta sexului sunt mereu dornici sa experimenteze. In general sunt atrasi de tot ceea ce este interzis. Fetisul lor extrem este sexul in grup. Sunt interesati de orice le poate intensifica placerea: jucarii, filme porno sau stimulente sexuale.

Pesti


Pestii sunt retinuti in societate, dar isi dezvaluie o alta latura a personalitatii in intimitate. In plan sexual sunt extrem de creativi, hotarati sa-i satisfaca toate poftele partenerului. Fetisul lor este strans legat de comunicare. Adora sa i se povestesca pas cu pas cele mai fierbinti fantezii. Astfel are ocazia sa-i adauge elemente noi, menite sa ii sporeasca starea de excitare.

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc