Setari Cookie-uri

Astrologie: Viitorul tau in functie de zodie

Potrivit astrologilor zodia in care ne-am nascut influenteaza foarte mult viitorul. Afla ce iti prezic astrele, care va fi viata ta si care sunt semnele care iti influenteaza viitorul.

Potrivit astrologilor zodia in care ne-am nascut influenteaza foarte mult viitorul. Afla ce iti prezic astrele, care va fi viata ta si care sunt semnele care iti influenteaza viitorul.

Berbec

Care este viitorul tau in functie de zodie?

Pentru nativii din zodia Berbec, viitorul este presarat cu multe urcusuri si coborasuri. Berbecii sunt cunoscuti ca fiind firi foarte ambitioase, asa ca problemele pe care le vor avea nu le vor fi o piedica pentru a obtine ce isi doresc. Inteligenti, puternici si foarte egoisti, vor incerca din rasputeri sa isi gaseasca o slujba care sa ii multumeasca. In dragoste vor avea parte de multe esecuri pana cand vor gasi acea persoana care sa fie pe placul lor.

Taur


Este o vorba care circula in popor, “Norocul ti-l faci si cu mana ta”. Este si cazul Taurilor. Firi incapatanate, perseverente si rabdatoare, cei nascuti sub semnul Taur stiu sa astepte si lupta pana cand obtin ceea ce isi doresc. Sunt destul de “statici” in gandire, isi schimba foarte des nevoile sau visele si asteapta linistiti momentele pentru a se bucura de ceea ce isi doresc.

Gemeni


Viata Gemenilor este destul de simpla, obisnuita, fara prea multe intamplari care sa te tina cu sufletul la gura. Persoanele nascute in aceasta zodie nu au foarte multe pretentii de la viata, vor doar sa aiba o slujba care sa le ofere confortul de care au nevoie si o familie, in sanul careia sa gaseasca linistea si pacea de care au nevoie. In viitor un secret bine ascuns va ajunge sa schimbe viata unui Geaman.

Rac


Astrele sunt de partea Racilor. Persoanele nascute sub semnul Rac, vor avea parte de un viitor frumos. Chiar daca vor exista foarte multe probleme sau situatii dificile, Racul va trece peste toate si va iesi triumfator. In ceea ce priveste viata profesionala, va munci foarte mult, insa va fi implinit pe acest plan deoarece va lucra in domeniul care il atrage.

Leu


Nativii din Leu sunt firi foarte incapatanate, posesive si impunatoare, care vor doar sa se bucure de clipa. Leii nu se gandesc de multe ori la viitor si nici nu isi fac planuri, ei putandu-se adapta in orice situatie, indiferent de cat de dificila este aceasta. Banii nu vor fi o problema deoarece pe plan profesional, Leul se poate considera o persoana norocoasa. Este mai greu cu viata amoroasa: ii va lua destul de mult timp pana sa isi gaseasca sufletul pereche.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc