Setari Cookie-uri

Astrologie: Viitorul tau in functie de zodie

Potrivit astrologilor zodia in care ne-am nascut influenteaza foarte mult viitorul. Afla ce iti prezic astrele, care va fi viata ta si care sunt semnele care iti influenteaza viitorul.

Fecioara


Nativii din Fecioara sunt firi amabile, sincere si prietenoase. Perfectionisti si pesimisti, nu vor avea parte de prea multa actiune in viata lor, ci din contra: viitorul va fi unul obisnuit, chiar banal insa, vazut prin prisma ochilor lor, va fi perfect: o familie normala, o slujba care sa nu ii oboseasca prea mult si cam atat. Nu vor exista foarte multe momente culminante, insa pentru ei este mai mult decat suficient.

Balanta


Persoanele nascute sub semnul Balanta sunt firi amabile, sensibile si foarte emotionale. Ele isi doresc sa schimbe lumea si, multe dintre ele vor reusi prin slujbele pe care le vor avea. Vor avea parte de o viata linistita si calma, exact asa cum isi doresc. Trebuie sa recunoastem, vor exista si cateva situatii dificile, insa vor trece cu brio peste, fiind ajutate de prieteni si familie. Este posibil ca o decizie importanta sa le schimbe viata si modul in care gandesc.

Scorpion


Astrele au fost foarte darnice cu Scorpionii. Acestea le-au asigurat persoanelor nascute sub semnul Scorpion o viata exact cum si-au imaginat-o. Le vor merge bine pe toate planurile, avand succese dupa succese. Singurul inconvenient al Scorpionilor este faptul ca, o data cu trecerea timpului, foarte multi prieteni ii vor parasi deoarece nu vor lasa garda jos si intotdeauna vor avea ceva de reprosat.

Sagetator


Pentru persoanele nascute sub semnul Sagetator viitorul nu este tocmai roz. Vor exista numeroase dificultati peste care vor trece destul de greu, vor fi multe probleme care ii vor pune la incercare, insa vor reusi sa razbeasca si sa iasa invingatori. Incapatanat din fire, Sagetatorul va fi in situatii conflictuale cu toti cei din jurul lor, de la cei mai apropiati prieteni pana la partenerul de viata insa, daca va sti sa isi recunoasca vina si sa isi ceara iertare, lucrurile vor reveni pe fagasul lor normal.

Capricorn


Capricornii au mari asteptari de la viitor. Ei deja se imagineaza traind o viata de lux, fara griji, fara probleme, cu servitori care sa ii rasfete. Unii vor avea parte de un astfel de trai dar, pentru multi, soarta nu a fost asa de darnica si nu le-a pregatit o viata asa cum se asteptau, ci din contra: vor trebui sa munceasca din greu pentru a putea supravietui, dar se vor obisnui si vor intelege ca nu banii sunt cei care aduc fericirea, ci bunul simt, linistea interioara si iubirea. Atunci cand vor realiza acest lucru va rasari soarele si pe strada lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc