Setari Cookie-uri

Astrologie: Viitorul tau in functie de zodie

Potrivit astrologilor zodia in care ne-am nascut influenteaza foarte mult viitorul. Afla ce iti prezic astrele, care va fi viata ta si care sunt semnele care iti influenteaza viitorul.

Varsator
Pentru persoanele nascute sub semnul Varsator, viitorul este destul de linistit si calm. Nu vor fi prea multe furtuni care sa le tulbure viata. In fata problemelor vor sta nemiscati, puternici si vor reusi sa le razbeasca. Vor munci din greu pentru a avea ceea ce isi doresc, insa vor fi fericiti si impacati pentru ca sunt pe picioarele lor si se pot descurca si singuri, fara a primi ajutor din partea nimanui. Pe plan personal vor gasi destul de greu partenerul ideal, care sa ii multumeasca si sa fie pe placul lor.

Pesti


Pentru Pesti viitorul este exact asa cum ei si-l pregatesc. Persoanele din Pesti traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima, nu le place sa munceasca prea mult. Sunt mai degraba genul care asteapta sa le cada din cer. Vor incerca sa isi urmeze visurile, se vor lovi de ziduri inalte insa vor razbi datorita increderii pe care o au in ei, curajului si optimismului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc