Setari Cookie-uri

Horoscopul evolutiv: Karma si influenta astrologica

Descopera cum Legea Karmei iti guverneaza semnul zodiacal, influentandu-ti starea de spirit, personalitatea, relatia cu partenerul sau viata profesionala.

Descopera cum Legea Karmei iti guverneaza semnul zodiacal, influentandu-ti starea de spirit, personalitatea, relatia cu partenerul sau viata profesionala.

Berbec

Karma zodiei Berbec

Karma Berbecului are multe culori care denota agresivitate si impulsivitate. Este posibil ca acestea sa fie din cauza faptului ca nu isi exteriorizeaza sentimentele, preferand mai degraba sa ramana in lumea lui, insa avand certitudinea ca nimeni nu il raneste. De cele mai multe ori Berbecul prefera sa poarte o masca in societate, fiindu-i teama de puterea pe care o pot avea cuvintele persoanelor din jurul sau.

Taur


Pentru Taur Karma acestuia se axeaza pe putere, Taurul fiind una dintre cele mai materialiste zodii. Viata profesionala este extrem de importanta pentru nativul din Taur deoarece acesta iubeste luxul, calatoriile, vacantele exotice si vrea sa aiba parte de tot ce este mai bun. Bunul gust si dorinta de a se afirma sunt semnele caracteristice ale acestei zodii.

Gemeni

Karma nativului din zodia Gemeni


In ceea ce priveste nativul din Gemeni, karma acestuia este centrata pe comunicare, intelegere si prietenie. Barbatul Gemeni este o fire extrem de prietenoasa, deschisa si vorbareata, pentru care prietenii si familia joaca un rol foarte important. Persoana nascuta sub semnul Gemenilor ar face orice pentru a isi salva un apropiat de la ananghie indiferent de situatie.

Rac


Racul are o karma in care vietile anterioare inca joaca un rol foarte important. Pentru Rac increderea conteaza cel mai mult in relatiile cu cei din jurul sau. Daca i-ai intors spatele sau i-ai castigat sprijinul prin minciuna si imaturitate, atunci nu te astepta sa iti mai fie alaturi niciodata. Iluminarea karmica a Racului poate veni doar cu ajutorul energiilor pozitive primite de la familie.

Fecioara

Karma nativului din zodia Fecioara
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc