Setari Cookie-uri

Horoscopul evolutiv: Karma si influenta astrologica

Descopera cum Legea Karmei iti guverneaza semnul zodiacal, influentandu-ti starea de spirit, personalitatea, relatia cu partenerul sau viata profesionala.

Fecioara are un bagaj karmic destul de incarcat: relatiile esuate i-au lasat rani adanci, greu de vindecat, iar constiinta sa inca este pierduta in trecut din cauza amintirilor. Nativul din aceasta zodie trebuie sa invete sa lase in spate trecutul, sa lupte pentru a se autodepasi, sa invete sa se iubeasca si sa inteleaga importanta vietii. Acesta trebuie sa stabileasca o legatura cu propria persoana si sa patrunda in lumea exterioara fara teama.

Leu


Karma Leului face referire la ignoranta si intelectualitate. De cele mai multe ori nativul din Leu nu isi exteriorizeaza sentimentele, incercand sa para puternic, dur si insensibil. In realitate, daca ajungi sa il cunosti mai bine, sub toate aceste semne se regaseste o persoana calda, prietenoasa si de incredere, care ar face orice pentru binele prietenilor sai. Energia negativa care graviteaza in jurul Leului atrage si energiile negative ale persoanelor cu care intra in contact.

Balanta


Karma nativului din zodia Balanta

Nativii din Balanta au avut dintotdeauna probleme in viata amoroasa. Este posibil ca temerile profunde pe care le manifesta in relatii sa fie din cauza suferintei si neimplinirii pe plan sentimental din vietile anterioare. Scopul karmic al Balantei este sa invete sa prinda curaj, sa se aventureze in necunoscut fara teama de a fi judecata. Trebuie sa lase in urma remuscarile, parerile de rau si deceptiile in viata si sa invete sa traiasca in prezent.

Scorpion


Karma Scorpionului se axeaza mai mult pe puterea personalitatii, pe pofta de viata si pe iubire. Nativul din aceasta zodie este o fire extrem de sigura pe ea, care stie ce isi doreste de la viata. Uneori singuratatea este singurul sau prieten, fiind adeptul sedintelor cu propria persoana, in care isi analizeaza viata si transformarile interioare. Karma trecutului influenteaza prezentul Scorpionului, care abunda in contradictii, probleme cu cei din jurul sau si multe resentimente.

Sagetator

Karma nativului din zodia Sagetator
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc