Setari Cookie-uri

Horoscopul evolutiv: Karma si influenta astrologica

Descopera cum Legea Karmei iti guverneaza semnul zodiacal, influentandu-ti starea de spirit, personalitatea, relatia cu partenerul sau viata profesionala.

Bagajul karmic al Sagetatorului este destul de incarcat. Nativul din aceasta zodie este un spirit liber, care traieste dupa proprile reguli. Sagetatorul a trecut prin numeroase esecuri in vietile anterioare, invatand din fiecare pierdere sa devina mai puternic si mai sigur pe el ca niciodata. Acesta trebuie sa invete sa isi accepte si sa isi confrunte problemele, sa aiba incredere in propria persoana pentru a face fata incercarilor vietii.

Capricorn


Capricornul este o fire dificila, directa si puternica. Nativul din aceasta zodie isi alege prietenii dupa cat de slabi sunt pentru a le putea modela caracterul si parerile dupa bunul lui plac. Karma acestuia este destul de grea deoarece nelinistea, imaturitatea si viciile apasa greu personalitatea sa. Capricornul trebuie sa invete sa inteleaga persoanele cu care intra in contact si sa faca unele compromisuri deoarece, astfel, viata lui spirituala va fi mult mai calma si mai linistita.

Varsator


Karma nativului din zodia Varsator

Varsatorul isi doreste sa traiasca intr-o lume a lui in care fiecare persoana gandeste ca el si face ce spune el. Nativul din aceasta zodie este o fire dificila, sensibila si destul de inchisa. Karma sa este destul de incarcata din cauza problemelor existentiale pe care le are si a acumularilor din vietile anterioare. Pentru a isi indeplini karma, Varsatorul trebuie sa inteleaga faptul ca nu totul este posibil si ca esecurile isi au rostul lor, adica acela de a il transforma intr-o persoana mai puternica si mai dura in fata obstacolelor ce vor urma.

Pesti


Nativul din Pesti este precum o enigma: niciodata nu stii ce gandeste sau cum gandeste. Acesta se ataseaza foarte repede de cineva, devenind dependent de trairile si deciziile acelei persoane. Faptele devin fapte comune, in timp ce gandirea lui este puternic influentata de a respectivei persoane. Menirea karmica a celui din zodia Pesti este de a invata sa fie pe cont propriu, fara a interveni in destinul celor cu care intra in contact, de a se elibera de toti ceilalti si de a se bucura de libertate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc