Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce fantezii sexuale ascunde partenerul tau?

Descopera ce fantezii sexuale ascunde partenerul tau, ce calitati are si cum se manifesta in pat in functie de somnul zodiacal care il domina.

Descopera ce fantezii sexuale ascunde partenerul tau, ce calitati are si cum se manifesta in pat in functie de somnul zodiacal care il domina.

Berbec

Fanteziile sexuale ascunse ale zodiei Berbec

Nativul Berbec este o fire puternica, foarte indrazneata in pat. Ii place sa domine, sa preia controlul, sa ofere placere. Are o imaginatie extrem de bogata si stie cum sa o foloseasca. De la un Berbec nu stii ce la ce sa te astepti pe plan sexual. Acesta surprinde intotdeauna, venind cu idei noi, pozitii noi sau locuri cat mai ciudate si incitante.

Berbecului ii place sa fie luat prin surprindere, sa isi gaseasca partenera in pat, imbracata cu o rochita din latex sau piele, tocuri cui si dresuri portjartier.

Taur

Barbatul din zodia Taur este o persoana extrem de sincera si romantica. Ii place sa aiba parte de confort chiar si in timpul sexului, asa ca nu il pune sa faceti sex pe covor, pe masina de spalat sau in natura deoarece ii ceri imposibilul. Acesta este adeptul sexului in propriul pat, fara accesorii sexuale sau filme erotice.

Fantezia sexuala a Taurului este sa aiba parte de un threesome sau sa apeleze la mancare in timpul sexului. Barbatul din Taur este un gurmand, iar ideea de a manca de pe partenera sa ii poate trezi nu doar simturile olfactive, ci si pe cele sexuale.

Citește și:

Gemeni

Fanteziile sexuale ascunse ale zodiei Gemeni

Nativul din Gemeni este o fire posesiva si dominatoare chiar si pe plan sexual. Ii place sa isi domine partenera si sa aduca de fiecare data ceva nou pe plan erotic: jucarii sexuale, pozitii complicate, schimbarea locului, filme pentru adulti. Vrea ca partidele de sex sa fie unice si sa transforme fiecare moment in ceva diferit.

Pentru barbatul Gemeni imaginatia nu are limite, asa ca nu te speria cand iti va povesti cele mai ciudate fantezii ale sale. Acesta prefera sexul in trei sau in locuri publice, fiind de parere ca pericolul intensifica placerea.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc